Kizlar merhaba şuan 18 haftalik gebeyim. 18 haftaya gelene kadar verdiğim 6 kg ile devam ediyordum hiç kilo almadim. Geçem haftaya kadar sadece demir ilacı kullaniyordum gecen haftaki kontrolumde buna ek olarak doktorum decavit verdi. Decavit kullandigimdan beri tartida +1 almişim. Yeme duzenimde ekstra değisen bir durum veya istah artişi yok ancak 5 günde tartiya 1 kg yansimasi biraz canimi sıktı bu haftadan sonra hizli bir sekilde kilo alirim diye korkuyorum zaten 80 kg yum kilolu bir gebelik yaşıyorum. Decavit kullanip kilo alan var mi
Decavit ve Kilo
Dilaraunal tesadüf mü bilmiyorum ama ilk gebeliğimde decavit kullanmıştım toplam 16 kilo almıştım . Şuan 2. Gebeyim ocean mummy kullanıyorum 35 haftalığım 9 kg aldım
Dilaraunal Decavit bence de kilo aldırıyor. Ben bunu doktoruma sormuştum aldırmaz demişti ama ben kesinlikle aldırdığını düşünüyorum.
Neferut bende kontrole gittiğimde düzgün beslenemediğimi canımın hiçbir şey yemek istemediğini söyledim buna istinaden verdi cumartesi başladım kullanmaya ve 80.2 kiloyken bu sabah 81.5 çıktım canımı sıktı açıkçası kilo alayim tabi ama bu kadar hızlı bir şekilde de almayayım
Arkadaşımın özeldeki dru kullanma demiş. Ben de özeldeki druma sordum kullanıp kullanmamak için. Senin de bebeğin de çok kilo almanı istemeyiz onu afaki durumlarda kullanıyoruz kullanma demişti bana da.
Dilaraunal Ben 12. haftadan sonra full kullandım tansiyondan dolayı bir şey yiyemiyordum ona rağmen +22 kilo ile girdim doğuma 😅
Dilaraunal değiştirin isterseniz bende bulantıda yapıyordu
Bana demir ve d vıtamını yanında ılaveten vermıstı decavıt bır ıkı kere içtim sonra dr çokta önemli degıl kullan kullanma istersen iç demıstı duruyo valla kullanmıyorum
Kilodan ziyade aslında boş bir ilaç sadece vitamin onun yerine omega3 magnezyum folik asit içeren bı vitamin daha iyi oluyor
Ben kullandım ama kilo aldırmadı bana hiç, iştahım üzerinede etkisi olmadı
Bende hızlı kilo alıyorum yemem de normal yani ondanmi 😳 iştahım en başından beri var benim 55 ile başladım herhalde tam hamile kaldgimda emin değilim 56 57 de olabilir neyse 68 kiloyum 😁 27 haftaya giricem
aslanmommy Ben ilaca başladıktan sonra oldu ve benimde iştahım normal ama gözüm korktu sanki bilmiyorum ki
Dilaraunal bıraksan bir türlü birakmasam bir türlü başka alternatif varmi bilmiyorum doktora danışmak lazım
Dilaraunal decavit çok bebeğe faydası olan bir ilaç değil demişti doktorum sadece anneye kilo aldırdığını duydum ve bıraktım hemen doktorunhza danışarak farklı bir vitamine geçebilirsiniz
Dilaraunal merhaba kilo yapmayan vitamin buldunuz mu acaba? Ben de aynısını Regenesis max ile yaşadım gereksiz şiştim erkenden
Dilaraunal bende ilk gebeligimde kullanmıştım 23 kg almistim