nuraymommy Mucizeem__ akıntı bende de var neredeyse yumurtlamadan beri kesilmedi diyebilirim ama test negatifti 🥺
Innerglow Kucuk_dunyam belki daha güzel şeyler bekliyor seni şuan belki üzülüyorsun ama daha iyisi için bekliyorsun öyle düşün
Kucuk_dunyam fehuvenus bugün yaptım negatif çıktı bayramda yaparım belki yine olmucak heralde bu ay ama
fehuvenus Kucuk_dunyam tüh ya üzüldüm.. benim de pek umudum yok. Bugün de negatif. Sanırım adet öncesi belirtilerim değişti ben hamileliğe yormuştum
Kucuk_dunyam bildircinannesi Yarında yapabilirsiniz aslında baya az kalmış inşallah pozitif görürüz hep birlikte
Kucuk_dunyam Innerglow inşallah 🙏 zaten kürtaj olalı 6 ay olucak ondan sonra ilk denemeydi birbirimize haber verelim ama
Innerglow Kucuk_dunyam olur haberleşelim canım doktor bişey dedi mi kürtaj dan şu kadar sonra olmazsa gel diye falan
cakirbebek Kucuk_dunyam aynen benimde öyle Ekim’de kürtaj oldum bu ay ilk denemeydi bata 2 gün var dün kan verdim negatif hala daha belki beta yükselir diyorum bayramdan sonrayı beklicem adet olmazsam
Kucuk_dunyam Innerglow yok canım demedi o 2 ay korunun dedi ama ben psikolojik olarak anca hazır hissettim kendimi ama bir engel yok çok şükür
cakirbebek Kucuk_dunyam ya bugün çok fazla adet ağrım var hani birazdan olacak gibiyim öyle hissediyorum