hanimhanimcik Ecemyurdakul benimde 31-1 ben test yaptım dün negatif çıktı ama şimdi midem bulanmaya başladı anlamadım😢 adet günüm geçince testi tekrarlayacağım
Ayseozer35 Sensedim benimde bat 6 aynı şeyleri yaşıyorum sizinle bi de sağ kasığıma ara ara bıçak saplanır şekilde kramplar giriyo inşallah güzel haberler alırız
Zeszy Kucuk_dunyam bat 4 cm k kotuyom ya sıcak basma terleme mide bulantisi ağız aciligi bayilacak gibi oluyorum bugün randuvum var saat 1ö da bakalım ne dicek birde karnimda arada sancılar oluyor
Innerglow Kucuk_dunyam yok canım yapmıcam ovülasyon yaptım dün silikti koyu olsa var olurdu hem çatlamadan sadece 8 gün geçti sanmıyorum zaten regli olmazsam yapıcam
Kucuk_dunyam Innerglow hiç yapmadım onu bilemiyorum nasıl oluyor ama daha çok geçmemiş üstünden benim 11. günüm bugün
Zeszy Kucuk_dunyam kan tahlili yaptım 2.99 çıktı adeti 1 haftam var negetif oluyor yani şu anda adet vaktini bekle dedi kramplar içinde magnazyun yazdı birde folik asit verdi
Innerglow Kucuk_dunyam yumurtlama testi gebeliğe uygun olduğunu gösteriyor gebelik testi gibi benim 8 ci gün sen yarın mı yapcan
nuraymommy Bat 2 nisan 2 gün önce kan verdim negatif kalem testler pozitifti kasıklarımda ağrı batma oluyor arada adet ağrısı gibi 😔
Kucuk_dunyam nuraymommy benimde belirti var ama test yaptım çıkmadı kısmet artık hayırlısı olsun hakkımızda bi umut var yinede
fehuvenus Kucuk_dunyam aa daha erkenmiş, bayramdan sonra mı test yapacaksın? İnşallah güzel sonuç alırsın canım ya ben de testler negatif olmasına rağmen tam tersi hissediyorum🥹
Kucuk_dunyam fehuvenus bugün yaptım negatif çıktı bayramda yaparım belki yine olmucak heralde bu ay ama
bildircinannesi Benim de programa göre 2 nisan bat ama heyecandan duramıyorum testi bayram sabahı yapmayı düşünüyorum
Kucuk_dunyam bildircinannesi Yarında yapabilirsiniz aslında baya az kalmış inşallah pozitif görürüz hep birlikte
Mucizeem__ Kucuk_dunyam bat 1 Nisan sanki sabah akıntım vardı ama kanama değildi ama devamı gelmedi bakalım bizi neler bekliyor, 🥲
nuraymommy Mucizeem__ akıntı bende de var neredeyse yumurtlamadan beri kesilmedi diyebilirim ama test negatifti 🥺