zeynep0112 Sbllleyll yaaa bende 19+3 oldum ama hala hissetmedim çok heyecanlıyım sabırsızlıkla bekliyorum ilk gebeliğim bu arada 🩵
Sbllleyll zeynep0112 bende heyecanla bekliyorum ikinci gebeliğim ama 7 sene geçti aradan baya unutmuşum herşeyi😍 inşallah sağlıkla kucaklamak nasip olsun cümlemize 🤲🏻😍
panikprenses Sbllleyll 18 haftalik falandi benimde minik minik kipirtilar vardi simdi icimde savas var 😅 23+2deyiz az sabredin bol bol dinlenin hissedeceksiniz
Sbllleyll panikprenses oy maşallah yaa ne güzel hamileliğin en güzel yanı kıpır kıpır olduğunu hissetmek Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻♥️
Aleyna_66 Sbllleyll İyi akşamlar 14 haftalık hamileyim bende 10. Hafta da hissetmeye başladım 9. Hafta da hareketlerini ultrasonda da görmüştüm.
Aleyna_66 Leyla210 amin inşallah herkes sağlıcakla kucağına alır Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin
bebegimibekliyorum__ Sbllleyll merak etme canım bende burda görüyordum 14 haftada hissediyorum diyenleri v endişeleniyordum 19-20. Haftada hissetmeye başladım maşallah şimdi durmıypr yerinde 29. Haftaya girdik az önce