Sbllleyll 18+3 hamileyim hala hissedemiyorum biraz evham yaptım sanırım siz kaçıncı haftalarda hissettiniz 🥰
Viyanaraf Sbllleyll ben 20 haftalıkken hissettim ve sürekli kasıklarımda bi baskı ağrı oluyor sağ alt tarafta sürekli hareket ediyor bu normal mi acaba
milatlas13 Sbllleyll ilk gebeliğimde 17-18 gibi içimde sanki bi balık yüzüyor gibi dalgalanma hissederdim. ikinci gebeliğimde 16da direkt tekmelerini hissetmeye başladım
Meltemanneolsun 19 da birden hissetmeye başladım ben de evham yapmıştım merak etme az daha sabır. Şimdi 21+4 um kıpır kıpır hiç durmayan bir kurtcuk var içinde 🥰
Sbllleyll Meltemanneolsun ay çok şükür ne güzel maşallah 🥰😍 benim 2.gebeligim aslında ama ilkinde ilk ne zaman hissettim hatırlamıyorum 7 sene geçti üzerinden 🙈bu gebeligimden önce 2 düşüğüm oldu o yüzden sanırım biraz evham yaptım sağlıcakla kucaklamak nasip olsun inşallah 🤲🏻😍
Sbllleyll Viyanaraf ay bilemiyorum ki canım benim bebeğimde hep aşağıda hareket hissetmiyorum ama çok uzun süre ayakta kalınca tam rahmin yukarısında baskı hissediyorum ama benim minik kız genel olarak sol tarafta
Ayse036 Ben 5. Ayın sonlarına doğru 6 . Ay diyebilirim ancak hissedebildim dünyanın en güzel hissi korkma yakında tekme atar özellikle geceleri dinle uzanırken vs o zaman hareketleniyor
Sbllleyll Ayse036 ay inşallah ya gereksiz takıldım heralde bu konuya inşallah tez zamanda hissederim de bu korkudan kurtulurum🥰
Sbllleyll Zehra93 Bende 18deyim az kaldı demek hissetmeme😍 sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşallah ❤️
Sbllleyll milatlas13 evet genelde ikinci gebelik daha erken hissedilir diyorlar da işte ben ilkini ne zman hissettim hatırlamıyorum 🙈😍
Viyanaraf Sbllleyll doktor banada kız dedi ama minik olduğu için 1 ay sonra netleştirelim dedi dediğiniz gibi bende ayaktayken baskı hissediyorum
Sbllleyll Neferut o zman ben çok aceleci davranıyorum hissetmek için daha yolumuz var sağlıklı olsunlar sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz bebislerimize 🤲🏻♥️