Mici02 39+0 beklemedeyiz 😒 nazlı çıktı gelmiyo önerilere açığım. Gerçi karnım inanılmaz sertleşiyo o sırada regl ağrısı gibi ağrı giriyo sonra gevşiyo sizce sancı belirtisi mi
anne890 Mici02 37+5 haftaligim kasılma oluyor o sırada belime ağrı giriyo ilk dogumdan dolayi biliyorum doğum sancısı gibi ama yalancı sancı çok oluyor bende bu sıralar
Elis27 Mici02 sancı belden gelerek kasıklara vuruyor ve en az 1 dk sürüyorsa dogum sancısıdır . Ama 1 dk altınd ise henüz dogum kasılmaları değildir .
Dilarakdemir1 rabiali54 allah allah niye öyle geç bıraktı ki ben 32 den beri her hafta nst giriyorum ama 2. Sezaryenim ilk kızım 36 da doğmuştu ama genelde çevremde hep bu haftalarda başladı nstye
danla2711 rabiali54 31+5 haftadayızz henüz hazırlığı yapamadım bayram sonrasında son gaz artık nisanda tamamlamayı düşünüyorum 12 nisan ilk nst tarihiö o zaman 34 haftalık oluyoruz🥰 ben başından beri 38 de doğuracağımı hissediyorum şuan bir aksilik çıkmazsa normal doğum gözüküyor 💙
Elis27 rabiali54 36+1 den selamlar 🙃 heyecanla yavruma kavuşmayı bekliyorum rabbim sağlıklı hayırlı şekilde kavuşmayı nasip etsin hepimize inşallah
EsraKarahan 36+5 bugün ya da yarın dogumm olucak suyum azaldıgı için 🙏🤲 hayırlısıyla evlatlarımıza kavusalım sağ salim Biraz korku panık heyecan ıcın de…..🙏😍
Zeynep9120 Anonimanonim evett doğurdm hamd olsn sütüm yok mama ile besliyoruz uyandrmak eziyet hemsireler destek oluyo🥲