Rumeysaozcann rabiali54 bugün 36 olduk burun tıkanıklığı dışında bir sorunumuz yok çok şükür sabah rutin kontrolümüz var herşey yolunda ilerlerse 16 nisan sezeryan doğum inşallah 😍
Dilarakdemir1 rabiali54 bende 36yım şuan 14 nisan doğum tarihim hayırla sağlıkla gelsinler inşallah ❤️
rabiali54 Rumeysaozcann o bendede var ya hep burnum kanıyo bide benimde yarın randevu var bakalım hayırlı sonuçlar İnşallah ☺️
Tugbaaltntas @rabiali54 36+2 den merhaba ☺️bol mide yanması ve bulantı kusmayla geciyo bu hafta bende halsizlik de var sizdede oluyomu acaba 🥲
rabiali54 Tugbaaltntas ben o mide yanmasını 3 4 gün yaşadım Allah yardımcın olsun gerçekten çok zordu çay bile içemiyodum boğazımı öyle tahhriş etmişti
Duygu1717 123obd 2.5 hafta önde gidiyor artık yeri kalmadı :) 2 haftadır sancım var 3 kere serum aldım, tansiyonumu çıkmaya başladı, daha fazla tutamayacağız içeride 2. Gebeliğim sezeryan olacağım için kanala inmeden alacak indi inecek çünkü
Duygu1717 rabiali54 2.5 hafta önde gidiyor artık hiç yeri kalmadı içeride 😊 sağlıkla doğsunlar inşallah 2. Gebeliğim
rabiali54 Dilarakdemir1 İnşallah 🥰 siz doğuruyorsunuz dr daha beni nstye hiç bağlamadı oldum 36 haftalık kafayı yicemm🥸
Dilarakdemir1 rabiali54 allah allah niye öyle geç bıraktı ki ben 32 den beri her hafta nst giriyorum ama 2. Sezaryenim ilk kızım 36 da doğmuştu ama genelde çevremde hep bu haftalarda başladı nstye
Zeynep9120 rabiali54 ikinci canım 3,5 yasında bi kızım var buda ikinci nasipse oğlum olacak spinal sezaryan ile 🤲
Gizemburcuu 30+0 ikiz gebelik artık zorlaştı hamilelik 😳Her şey yolunda giderse Mayıs ortaları doğum olacak inşallah