Fatmanur2722 Fatmanur2722 merhaba evet yaptım ve rezalet ötesi bir doğum yaşadım 2 Nisan sabah 6.30 da yatisim yapıldı gece 12 den itibaren açtım. Saat 1 2 3 oldu derken defalarca sormamiza rağmen asla yanıt alamadığımız bir saatte doğuma girdim o saate kadar aç susuz baygınlık geçirdim. 3 te girdim doğuma belden uyusturdular ve ben o an tüm acıları hissederek resmen ortalığı inlettim . Sonra ameliyat masasında kusmaya başladım ve aniden kolumdan bir iğneyle uyuttular. Odaya çıktığım da saat 6 ya 20 vardı . Eşimi vs almadılar sadece annem vardı bebek benden 1 saat sonra geldi. Ziyaret saatinde eşim iceri girebildi. Sonda bosaltimindan üst değişimine kadar herşeyi annem yaptı görevliler asla hiç bir şeye el atmadilar saatlerce ağrı kesici için yalvardım takı ertesi sabah yaptılar. Yemek vs gelmedi iki kişilik odaydi diğerine de gelmedi. Serum bitiyor saatlerce bekliyor kolunuzda felan bakan yok ortalığı ayağa kaldırdık yine asla bir şey elde edemedik . Velhasıl bugün akşam çıktık hastaneden çocuğum da bende sağ olarak çıktık en önemlisi bu . Ama aşırı aşırı ağrım var yine de buna bile şükür diyorumm