Nurbesteee 75 çıkıyordu şekerim her ay düzenli kan veriyordum 75gr şeker yüklemesi yapıldı 234 çıktı mutlak yaptırın derim inşallah yoktur ama yinede yaptırın aldanmayın düşük olmasına

Sanırım yaptıracağım yorumlardan sonra ne olur ne olmaz

Deryakaya1802 sorun olmadını nerden biliyorsunuz okadar sabahları düşük çıkan şekerim yükleme yapıldı 234 çıktı şok oldum hiç bi belirti yoktu suyu normal kilosu normal beklemiyorduk çıkmasını lütfen ciddiye alın bu şeyleri

Bugün yaptırdım dün sabah açlığa bakıldı 74 çıktı. Bu sabah 1. Saat kanımı verdim 2. Saati vermeyi bekliyorum inşallah bir sorun çıkmaz

yaptır bence zaten bi zararı yok ha iki dilim baklava yemişsin ha şeker yüklemesi. Sadece o sıvıyı hızlı içtiğin için biraz mide bulantısı yapıyor onun dışında en sorunsuz testlerden biri.

Direk şeker yüklemesi yaptırmak yerine öncelikle 1-2 hafta şekerinizi takip etmenizi öneririm. Bir şeker aleti edinin sabah açken ve yedikten 1. Saat ve 2. Saat ölçüm yapın. Açlık 105 in altında tokluk 145 in altında olursa zaten şekeriniz yok demektir. Eğer yüksek çıkarsa da diyet başlarsınız. Ben yükleme yaptırdım ama bilseydim böyle yapardım.

Nurbesteee ben yaptırıcam. Kızımın doktoru önermişti o zaman da yaptırmıştım.
      Bizim ailede diabet öyküsü de var risk grubundayım zaten.

Nurbesteee Rutin kann tahlilleri ve genel kilo alımına bakıyor benim doktorum. Buna istinadan ilk gebeliğimde benden istememişti. Ama arkadasım tahlilleri normal çıkmasına rağmen bebek iriydi ve 28 haftada 25 kilo aldığı için odan istedi sonuç sınırda cıktığı için diyetisyen eşliğinde perhize başlayınca normale döndü.

Nurbesteee hayır kesinlikle yaptırın. Bende şeker çıkacağını hiç düşünmezdim ama çıktı. Tespit edilmesi çok önemli

Ayshababy bu gebeliğimde kilo almadım gibi bi şey zaten ilk gebeliğim’de 17 kilo aldım doktorum yaptır dedi yaptırmıştım yine şekerim var denilemezdi sınırdaydı ben doktorum yap dese yine yapardım sorun olmadığını düşünüyorum her şey normal seyrinde gidiyo şekerim olduğunu da düşünmüyorum diyet yapıyorum zaten her ihtimale karşı hergün yürüyorum sporumu yapıyorum ekstra

Nurbesteee bence kesinlikle yaptırılmalı bende şeker çıkmaz diye düşünmüştüm öyle yaptırmak için yaptırdım yani ve dikkat ederim yediğim içtiğime normaldede tatlı yemem çok - bebeğimde normal haftasında filandı ama gebelik şekerim çıktı şuan diyet yapıyorum tatlı makarna pirinç vs yemiyorum öğrendiğimden beri .. bu şeker bu testi yaptırılmadan çok anlaşılmıyor malesef