Yhartk melegiminannesi evet sizden çok çok daha fazla biliyorum, çünkü doktorum, ondan olabilir mi? Ağızdan almanın yan etkilerini de gayet iyi biliyorum tabii ki! Ancak şu an vajen almanız enfeksiyonu arttırabilir!!! Bu kadar basit.
melegiminannesi Yhartk doktorsun demek hastalarınla da böyle gereksiz bir üslupla konuşuyorsan otur evinde yapma bu mesleği bende hemşireyim he he ondan 😀
Melisanaz melegiminannesi canım bende kullanıyorum ağızdan alıyorum ve çalışıyorum sabah akşam kullanıyorum biraz bas dönmesi yapıyor ama öyle aman aman yan etkileri yok . Sen ne İçin kullanıyorsun benim kesem asağıdaymıs o yüzden kullanıyorum
Kurall melegiminannesi 6 haftadan 13 haftaya kadar kullandım ağızdan aldım hep hiçbir sıkıntı yaşamadım
melegiminannesi Yhartk evet burda herkes mal bi sen bilgiçlik tasla evet seviyem senden aşağılarda olabilir ama neden hala laf yetiştirme çabasındasın hayırdır canısı😀
Mucizemgeliyor86 melegiminannesi bende rahatsız olmuştum , gece alarm kurup kalkıp içip yatıyordum. Böylece çok yan etkisini görmedim . Öncesinde işe giderken içiyordum zombi gibi olmuştum. Kafamı tutamıyordum,midem bulanıyordu
Iyikilerim melegiminannesi ben hem ozele gittim hemde araştırma hastahanesine sordum bana öyle dedi doktorum ben böyle biliyorum benim çok şükür kalamam gelmedi kese etrafindaydi şükürler olsun durdurdu heralde
melegiminannesi Iyikilerim benimde rahim dışı ayrıklık icin verdi bakalım perşembe görücez gecip geçmediğini
Ceydan melegiminannesi birşey kullandın mı peki geçmesi için iç çamaşırı bile sürtüyor çok rahatsız ediyo beni kendi kendine geçer mi yoksa kesin gidim mi doktora
dygukndrll melegiminannesi yan etkisi var mıymış ben hiç bakmadım valla doğrudur. bilseydim belki bende o şekilde kullanmazdım. doktor da bişey demedi
Fundaali melegiminannesi Ayy onu bende kulandim cok uyku veriyo bayiliyordum resmen onu ictikten sonra sarhos gibi yapiyordu beni