Iyikilerim Rabia83 ben iki aydır içiyorum bunun alışmaya alakası yok ilacın doğal etkisi korkma bayılma hâli yapıyor dr sordum yapar dedi
Rabia83 Iyikilerim kaş haftalıksın canım şimdi hayırlısı ile alalım miniklerimizi kucağımıza inşallah
Iyikilerim melegiminannesi canım vajinada alınca sersemlik olmuyor ağızdan alinca oluyor en etkili si ağız dedi dr
Deletedmom541 melegiminannesi doktorun dedigini neden dinlemiyorsunda burda sorma geregi duyuyorsun doktor ne derse o ona guvenmiyorsan baska doktor bul bence burdakiler sana hic birsey diyemez doktor olsalar bile
Symgmnr Canım ben de 100 mg sabah akşam ağızdan alıyorum. Şöyle söyleyeyim başlarda aşırı baş dönmesi yapıyordu uykum geliyordu ama şu an bünyem mi alıştı anlamadım artık etkilemiyor. Eğer çalışmıyorsan uzanır uyursun kendine sıkıntı etme bence 😊
MihriiFb melegiminannesi canım doktorun nasıl diyorsa öyle yap bence. Ve şöyle bisi var evet sersemlesiyorsun da abartılacak derecede değil ben mesela kullandigim zaman sabah akşam kullanıyordum ağızdan, böyle 1 2 saat hiç kalkmıyordum cok şükür fazla çarpmıyordu beni en kotu uyuyorsun zaten :)
Selinner Ben günde 3 defa 200 ml kullanıyorum. İlk etapta vajinal olarak kullanıyodum dışarı akıyıdu çok akıntı yapıyodu içime sinmedi daha sonra ağızdan aldım. İlk etapta çok uyuttu sersemleştirdi ama şuan bana mısın demiyor. Alıştık sanırım.
dygukndrll melegiminannesi bende kullandım yaklaşık bi ay kadar sanırım belki biraz dhaa fazla ama vajinadan hiç atmadım hep ağızdan aldım çok şükür düşük olayı da yaşamadık faydası oldu diye düşünüyorum ilacın.
Hzlnr15 melegiminannesi ağızdan almak insanı mahfediyor. Hastalıklı gibi oluyorsun. Elin ayağın güçten kesiliyor. Ben fitil olarak kullanıyorum. Gece kullanıyorum sabaha bir miktarı geri geliyor. Doktorum zaten hepsini alamaz dışarı atar bir kısmını normal dedi.
melegiminannesi Hzlnr15 bunu YHARTK arkadaşada söyleyin cünkü kendisi cok bilmiş bir edayla neden doktorumun verdiği şekilde almayıp burda soruyormuşum diye beni yargılıyor da işte almak istediğim cevapta sizin cevabınızfı
melegiminannesi Yhartk zekanıza hayranım daha fazla ağız dalaşına girmeyeceğim ama bu kadar egonuzla ne yaparsınız hayatınız boyunca simdiden kolay gelsin.
Iyikilerim melegiminannesi ben hem ozele gittim hemde araştırma hastahanesine sordum bana öyle dedi doktorum ben böyle biliyorum benim çok şükür kalamam gelmedi kese etrafindaydi şükürler olsun durdurdu heralde
melegiminannesi Yhartk burda bu kadar kişi senin gibi sivrilip saçma sapan cümleler kurmadı gördüğün gibi herkesin bir cevabı var ama edep her insanda maya tutmuyor söylemeninde bi üslubu var ama nerdeeee... hadi canım sen işine bak bend3 böyle boş sorular sorup konusurum yallah !
Yhartk melegiminannesi burda bu kadar kişi doktor değil ve yürüttüğünüz düz mantığın aslında öyle olmadığını bilemiyor olabilir. Bundan olabilir mi? Seviye zaten yerlerde, maşallah, yallah falan 👏🏻
dygukndrll melegiminannesi yan etkisi var mıymış ben hiç bakmadım valla doğrudur. bilseydim belki bende o şekilde kullanmazdım. doktor da bişey demedi
Yhartk melegiminannesi evet sizden çok çok daha fazla biliyorum, çünkü doktorum, ondan olabilir mi? Ağızdan almanın yan etkilerini de gayet iyi biliyorum tabii ki! Ancak şu an vajen almanız enfeksiyonu arttırabilir!!! Bu kadar basit.
Yasosss melegiminannesi Ben de 200lük geceleri alıyorum vajinadan ben de kaşıntı olmadı öyle siz de olduysa ve krem verdiyse doktorun dediği gibi almakta fayda var ağızdan alındığında yan etkisi fazla diye fitil veriyorlar ama gece ağızdan almayı denersen etkileri azalabilir tabi
Ceydan melegiminannesi Canım bende kullanıyorum hâlâ 2 hafta oldu başlayalı 13+1 hamileyim ve mantar oluştu ilk başta kaşıdıkça kaşıdım tabi resmen parçalamışım alt tarafı şuan acısından kıvranıyorum benimde merak ettiğim progestan kullanan herkeste mi mantar oluşuyor temizligime de dikkat ettim ama oldu doktora henüz gitmedim ama gidicem açılmış yara umarım geçer ben ağızdan kullanıyorum bu arada.
melegiminannesi Ceydan kuzum herkeste olmuyor ama bazısında başka yan etki gösteriyor bende sürekli iç çamaşırımı değiştirdim sürekli yıkandım ama o ilacın icindeki maddeden mi artık bilemiycm cok kötü mantar oldum sende aynısın zaten o değil idrar yaparken ki o acısı daha fena ya cok sükür ama gecti sanki ağızdan almaya başlayınca
symky Bende 12.haftaya kadar kullandım. 100mg ağızdan günde 2 kere. Evet biraz uyku hali baş dönmesi oluyor ama fazlası değil. Uzun saatler çalıştığım halde çok şükür bir sıkıntı olmadı.
Ceydan melegiminannesi birşey kullandın mı peki geçmesi için iç çamaşırı bile sürtüyor çok rahatsız ediyo beni kendi kendine geçer mi yoksa kesin gidim mi doktora
melegiminannesi Yhartk evet burda herkes mal bi sen bilgiçlik tasla evet seviyem senden aşağılarda olabilir ama neden hala laf yetiştirme çabasındasın hayırdır canısı😀