Kuumsaal77 sena0104_ ya kızlar şuan 36+5 ‘im son 1 haftadır ishal olmuşum normalde hamileliğim ful kabız olarak geçti ama bu son 2 gündür çok afedersiniz günde ⅘ kere çıkıyorum tuvalete ve çok karnım ağrıyor sizce normal mi doğum belirtisi diyorlar ama benim sezeryan olacak 15 gün var o zamana kadar durabilir miyim bi sıkıntı olur mu sizce
Beybyi Bende 39+3 um bu gün dün akşam dan beri rgl ağrısı gibi ağrılarım oluyordu sabah çoğaldı sıcak bı duş aldım çıktım şimdi çok sık olmuyor bekliyorum çok şiddetlenirse hastaneye giderim
Mici02 Beybyi bende 39+0 ım dünden beri benimde sancım oluyodu regl gibi ama çok düzenli değildi sabah uyandırdı artık. 15-17 dk da bi giriyo şiddetleniyo sanki anlamadım şimdi uygulamadan kasılma sayardan takip edicem
Masal30 Mici02 bende 39+3 bende de arada sancı oluyor bağırıyorum resmen ha geldi gelecek diyorum sonra geçiyor anlamadım bende
Zarifbblog sena0104_ karın ağrısı ve terleme olmuştu deyim yerindeyse büngül büngül terlerdim yüz kısmında 😂😂 bir gün öncesinde nişanım gelmişti ertesi sabah suyum geldi belirtileri yaşayamadan hastaneye gittim
Aysegul466 ArasMom__ benimde 2 hafta felan önde kafası normal zor olur dedi banada ama muayene sonrası karar vericek bu hafta gün alacağız ona göre 39 da sonlandırırız dedi doktorum ama muayenedende korkuyorum 😅😅
ArasMom__ Aysegul466 ben olsum iki defa vajinal muayene evet biraz canı yakıyor ama çabuk bitiyor allahtan 😂
Ssssserapppp sena0104_ ara ara regl agrisi gibi ağrım oluyordu fakat başka bir belirtim yoktu. En son suyum geldi o şekilde anladım 😅kişiden kişiye çok degisiyor bence
Aydnkynk sena0104_ mide bulantısı iki kere net mide bulantısı yaşadım geçmedi ölüyorum heralde dedim hamilelik boyunca hiç öyle olmamıştı ilk mide bulantısı hafta olarak erkendi serum verildi doğum durduruldu ikincide akşam doğum yaptım 😂
rumikaa sena0104_ ben suni sancıyla doğum yaptım ama sancıyı alırken aşırı bulantım vardı hatta doğum olmadan bi saat önce falanda baya bi kustum rahim açıldığı için demişti ebe
Aysegul466 ArasMom__ bakalım doktor neyi uygun görücek kafasının büyük olması zorunlu sezeryan sebebimoluyor mu bilmiyorum ama
Mici02 Beybyi benimde anlamlı bi düzeni yok 20 dk, 22 dk, 17 dk falan değişiyo aralığı ama ortalama bi dk sürüyo 😏 ay böylede ne kötü doğuruyomuyuz doğurmuyo muyuz anlamıyorum 😂 vajinadan ve makattan baskı var ve asla bacaklarımı kapatamıyorum ağrım oluyo
Oyku3005 sena0104_ 36+2 doğum yaptım sancım vardı adet ağrısı gibi belden karna vuran arada bulantı oluyordu son zamanlar birde iştahım kesilmişti karnım sertti az hareket vardı ama ediyordu gene .
Beybyi Mici02 aynıyız şuanda sabah kısa aralıklarla geliyordu şimdi uzun süredir gelmedi sancı ama ayağa kalkıp yürümek zor çünkü kasıklarım ağrıyor
Mici02 Beybyi bu uygulamada kasılma sayardan hep tuttum doktoruma attım ufaktan başlıyo gibi isterseniz gelin nst yapalım dedi ama biraz daha bekliycem sanırım
keyfimin-kahyasi-misin sena0104_ hepsi belirti ama muhtemelen Psikolejik 🤣uzun sureodr Duzneli Kasilmam olmasına rağmen hiç dogurmucakmisim gibiyim 🤣
Aydnkynk sena0104_ insan kendinde farklı olanı anlıyo bide doktorda uyarıyo zaten bebeğin duruşundan falan doğumun geldiğini biliyolar bence