ipos Benim de randevum vardı 36+4 olucam o tarihte, doktora ulaştım yarın yeni randevu düzenliycem sizi sekreterim arayacak dedi bilmiyorum. 2 hafta sonrasına vermişti şimdi en az 3 hafta olmuş olacak ve sonlara geldim 😶
Desdem49 Asi89 benim 3 nisana sezeyan günü verildi dün aradılar 2 nisana alındı o gün çok yoğunluk varmış dedi şehir hastanesine gidiyorum bakalım hayırlısıyla geçer bu süreçim inşallah
Kbrysnn Bende şuan 33 haftalığım ve 2 nisanda devlet hastanesinden randevum var.Bu zamana kadar nst ye hiç girmedim umarım randevum iptal olmaz.
Mavili1480 Hanfak Benimde 4 nisana randevum var hastaneyi aradım çalışıyoruz dediler hastanenizi arayın mutlaka
Kbrysnn Benim randevum mhrs üzerinden iptal edildi maalesef 35. Haftada ilk defa nst ye girmiş olucam ama bu kadar geç nstye girmem sorun olur mu
Hfszynp Merve-99 akşam rastgele bi dr dan randevu aldım bugun yaptrdm işlemleri valla uygulama olmasa aklıma gelmez randevunun iptal olucagı, akrabamızın başka bi ameliyatı vardı onu da ertelemişler
kalocwom Dilaraklnc3 Hastaneyi arayıp sormak daha mantıklı olur. Benim de 32. hafta raporum için 4 Nisan tarihinde gel demişti doktor, bu tatil meselesinden dolayı bugün aradım hastaneyi doktor çalışıyormuş o tarihte.