burcuyilmazzz38 Asi89 benimde 5 Nisan’da doktor imzalı kaşeli kağıt verdi randevu alsan da almasan da bu kağıtla gel dedi bilemedm
cansyu Asi89 bizim burdaki hastanelerde salıya kadar bayram tatili çalışma listelerine baktım hatta ayın 2 sine randevu var
Desdem49 Asi89 benim 3 nisana sezeyan günü verildi dün aradılar 2 nisana alındı o gün çok yoğunluk varmış dedi şehir hastanesine gidiyorum bakalım hayırlısıyla geçer bu süreçim inşallah
Hfszynp Merve-99 randevular iptal aş mi olucak yani, sezaryen işlemlerini yaptrcaktm napıcam ben o tarihte36+4 olucam
Merve-99 Hfszynp ilgileneceklerini pek zannetmiyorum pazartesi gel derler yarın hastaneyi ara sor bence
kalocwom Dilaraklnc3 Hastaneyi arayıp sormak daha mantıklı olur. Benim de 32. hafta raporum için 4 Nisan tarihinde gel demişti doktor, bu tatil meselesinden dolayı bugün aradım hastaneyi doktor çalışıyormuş o tarihte.
Mavili1480 Hanfak Benimde 4 nisana randevum var hastaneyi aradım çalışıyoruz dediler hastanenizi arayın mutlaka
Merve-99 Hfszynp sen söyleme randevun olduğunu cuma günü hastaneye geleceğim doktorlar çalışıyor mu diye sor
Hfszynp Merve-99 akşam rastgele bi dr dan randevu aldım bugun yaptrdm işlemleri valla uygulama olmasa aklıma gelmez randevunun iptal olucagı, akrabamızın başka bi ameliyatı vardı onu da ertelemişler
Asi89 Benimde 12+4 oluyo ikili taramam vardı 7de geç kalmışın demezler mi çoğu doktorlar 13haftalık geç diyorlarmış öyle duymuştum bilemedim☹️