DogaMom tazemom__ rahim ağzı uzunluğunuz tam sınırda. İstirahat edip ilaçları aksatmayın derim. Ciddi bir durum maalesef.
tazemom__ DogaMom inanın çalışmaktan koşturmaktan vaktim olmuyor dinlenmeye o kadar çok istiyorum ki dinlemeyi . Neyse ki 9 gün tatil evde dinlenirim 7 sinde de sabah gideceğim sonrası için ne olacak bilmiyorum
tazemom__ Doktorun dinlen dememesi beni çok sinir etti şu an ama ya nasıl demez ben çok yoğun çalışıyorum hep ayaktayı. Otur kalk otur kalk hiç uzanıp dinlenemiyorum anca uyurken uzanıyorum ne yapmalıyım kızlar perinatolog başka da yok
mavibahar tazemom__ ilk bebeğimi rahim ağzı yetmezliğinden 5. Aylık hamileyken kaybettim.. Dikkat edin!
tazemom__ mavibahar çok üzüldüm 🥺 fitil kullandınız mı yoksa bir an da mı öğrendiniz yetmezlik olduğunu
mavibahar tazemom__ fitil kullandım ama bir anda oldu. Daha snr ki hamileliklerim de progestan ı alttan kullandım. Hem daha etkili hem yan etkisi daha az.
tazemom__ Burcusss şimdi Progestan verdi 2 hafta sonra gel dedi uzamazsa serklaj yapar galib değil mi. Sizin bir sorununuz var mı şu an
Burcusss tazemom__ Serklajıda belli haftaya kadar yapabiliyorlar diye biliyorum sonra riskleri var Haftada olduk o zamandan beri Progeston içiyorum ben fitil olarak alamadım ve oturmak bile baskı yaptığı için sürekli yatış yaptım evde harici hiçbir şey Hangi hastaneye doktora gidiyorsunuz acaba stres yapmayın ama tedbirli olun rahim ağzı anlık olarak uzayıp kısalabilir hunileşmeyle birlikte daha da tehlikeli olabiliyor bunların hepsi anlık dedi doktorum bana
tazemom__ Marsilyasabunu Allah Allah kaç haftalıksınız şu an erken doğum da moda halemir mi getiriyor doktorlar anlamıyorum
Marsilyasabunu tazemom__ 34+2 aşkım ama benim sancım vardı yani ben de hissediyordum şuan iyiyim ama arada geliyor şiddetli ilaçlarla geri gidiyor
Burcusss tazemom__ fitil olarak çok daha etkili ama ben onu yapamadım o yüzden ağızdan aldım hep siz yapabiliyorsanız çok daha etkili ama sizinde kendinizi yormamanız gerekiyor 🙏🏻
aslanmommy tazemom__ 21 haftada detaylida aynısı bana söylendi 24mm kısalik serviks boyunda acil dikiş dedi progestan verdi sadece kullandım fitil değil sabah akşam içtim ben hap olarak bir hafta sonra kadın doğuma gittim 32 mm cikti doktor kaç kere baktı alttan vakti karindan baktı perinotoloji in verdiği rapora baktı kısalık yoktu çok şükür progestan dan olabilir dedi enson 😁
tazemom__ aslanmommy ayy allahım inşalalh Progestan bana da fayda eder canım ya dua edin lütfen myomlarımda var zaten erken doğum olabilir diye korkuyordum bir de bu çıktı kaybetmekten korkuyorum çocuğumu