___Ebruli___ Umuteymen65 ) 2018DE KIZIMA GEBEYKEN İLK AŞERDİĞİM EKŞİ LİMONDU, ŞUAN 23+2 OĞLUM OLACAK HALENDE CANIM TATLI ŞEYLER İSTİYOR, BUNDA HİÇ EKŞİ YİYEMİYORUM 😅🤭🤣
Busramnida Umuteymen65 ben çok tatlı aşerdim hayatımda belki bu kadar çok tatlı yememişimdir ama kızım olucak 🥰😁 bence bu ekşi tatlı ile alakalı bir durum değil ☺️
Meltemanneolsun Umuteymen65 ben de genelde hep ekşi aserdim. Hatta o kadar çok limon yedim ki bı gün hastanelik oldum mide asidimi arttirmisim o yüzden dikkat 😂 kızım oluyor bir de karpuz çok aserdim 🥰
Edizhr Umuteymen65 vücut ne eksikse o yönde uyarı veriyor canım insülin direnci var bende tatlı hamur işi birsx fazla kacirsam rahatsız oluyorum ama hamilelikte tatlı hamur işi patates kızartması aşırı yiyorum ekşi artık ağzıma suremiyorum salata yapmıyorum evde düşün şekerim o kadar iyi çıktı ki tahlillerde 15 haftalık oldum demekki vücudun karbonhidrata ihtiyacı varmış
anneoluyorumm13 Umuteymen65 özellikle ilk 3 ay hep limona tuz döküp döküp yedim ancak oğlum oluyor ben cinsiyetle aşermenin ilgisi olduğunu düşünmüyorum
fatmaanuurr22 Umuteymen65 ben meyveyi ağzıma koymazken hamileliğimin başından beri hep ekşi portakal ekşi yeşil elma tükettim ve kızım olacak hurafeler doğru çıktı gibi🥰
MSY3442 Umuteymen65 ben de 18. Haftamdayım ilk haftadan itibaren aşırı derece de turşu limon suyu limon soslu şeyler yemek istiyordum ve hala da öyle 🥰 ve kız hissediyordum kızım olacak inşallah. Aslında annenin içine ne doğuyorsan o oluyor. Çevremdeki herkes bana erkek dedi kimse kız dememişti ama ben kız olarak hissediyordum doktor tahmin yaparken bile kız diyeceğini çok iyi biliyordum. Ben genetik testte öğrendim siz de bir an önce öğrenir ve bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz inşallah 🫶🏼🫶🏼🧸
Ozgenur_lmcu19 Umuteymen65 tatlı aşerdim ama kızım olacak 😅 malesef bu ekşi tatlı meselesi hurafede kalıyor 😅
Sbllleyll Umuteymen65 18 haftalık olduk ilkgunden beri asla tatlı suremiyorum ağzıma normalde tatlı aşığıyımdr ama hepp ekşi ve tuzlu aserdim kızım olacak😍
Tucci İlk erik aşerdim :) Oldum olası tuzlu şeyleri daha çok seviyorum ama tatlı da canım çekti 🥲 Çağlayı tuza batırıp yedim,turşu yedim.Hamileliğin hem kız,hem erkek belirtilerini nerdeyse yaşadım ama oğlum olacak 🤰🏽 Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏾 🌸