Umuteymen65 Aşiri ekşi aşeriyorum kizlar ekşi elma ekşi yemekler ekşi salatalar henüz cinsiyeti bilmiyorum 16 haftalık olduk ama kız hissediyorum böyle olup da kızı olan 😍
Eesraaa34 Umuteymen65 ben 🥰 her şeyi böyle ekşi ve tuzlu yemek istiyordum ve hala daha çok severim ekşi alakası varmı tabi bilmiyorum ama kızım olacak ☺️
sednc0 Umuteymen65 aşermenin cinsiyetle hiçbir alakası yok ekşi yedim ilk üç ay ağzıma tatlı sürmedim oğlum olacak 😂
Beb-2 Umuteymen65 Umuteymen65 Bence kız bende öyleyim canım yemekten başka ekşi meyveler salatalar hafif zararsız birşeyler canım istiyor cinsiyeti yeni öğrendim kız anneler hissediyor bence senin de kızın olacak
Ngsngetnsgng Umuteymen65 bn ilk çocuğumda en çok turşu yemiştim salatalık turşusu kuruyorduk üç gün sonra aciyordum o derece çok yiyordum yani birde bol marul yemiştim İkincide kız ama bunda sadece marulu çok yiyorum ekşi tatlı karışık yedim bu defa
Glhayat_54 2 hamileliğimde de tatlıdan tiskindim. Hep ekşi seyler yedim. 2 erkek annesinden selamlaaarr😂🙈🤗
616177BS Merhaba , bende başından beri ekşi ve acı aşeriyorum ekşi yeşil elma yemekten ağzım kamaştı 😂 oğlum olucak inşallah 🙏
Krystal Umuteymen65 Mayhoş tatlıları istiyordum bende 16.haftada kız dedi özelde doktor. Devlette takipliyim dün gittim 18.haftadayım.kendini göstermedi inatçı bıdık. Artık gerçekten kız mı bilemiyorum.😅
Krystal Umuteymen65 Ve ekşi istemek hep kız anlamına gelmiyor bu arada. Yengem hamileyken kasa kasa limon yemişti sonuç erkek 😅
sehnazz000 Umuteymen65 ikisinde de ekşi ve tuzlu yedim biri erkek biri kız 😁 o yüzden buna çokta şey yapmamak lazım