nuraymommy Birbebisannesi Akseec @Sarkac Kızlar şimdi bunu da yaptım hemen çıktı çizgi var mı sizce kan vermeye gidicem ona göre 🥹
Akseec nuraymommy ben bu testle yapan bi arkadaş görmüştüm aynı böyle çizgi çıkmıştı kanda da çıktı bence inşallah var canım🥰
nuraymommy Akseec Birbebisannesi Kızlar evden kaçar gibi çıktım kocam uyurkan kan vardim nolur şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bana dua edin sürprizimi bile yanıma aldım 🥺
mrserdogan12_ nuraymommy inşallah vardır canım bizede haber ver bu güzel günde güzel haber almayı nasip etsin Rabbim
nuraymommy mrserdogan12_ aminn çıksın vallahi sizde şahitsiniz pozitif olursa 10 rekat şükür namazı kılacağım 🥹
nuraymommy Birbebisannesi yemin ederim benimde içimde öyle bir his var inşallah rabbim yüzüme baksın 🥺🙏🏻
Sarkac nuraymommy ayy gordum bu kadarda çizgi çıkmaz canm ya kadir gecedi bugun öğrenirsin insallah ciktimi somuc cnm 🤲😊 ne kqdar qdi insalar var yazık para veriyoruz kandırıyorlar
Sarkac nuraymommy nasıl ya ciddimisin ben birşwy anlamadım az da olsa çizgi var nasıl 0 çıkıyor off ya cidden artık testlerede inanmıcaz cnm ya
nuraymommy Sarkac ben artık kesinlikle test falan yapmayacağım çok yoruldum aynı şeyleri yaşamaktan şu an eve zor gidiyorum elim ayağım titriyor
Sarkac nuraymommy ben demedim mi sana bekleyelim beraber adet geçtikten sonra kana gidelim artık testlerede guvenmiyorum uzulme canm dahada strese girme ben daha adetim gecene kadar girmicem cnm daha cok strese sokuyor bence😒🌸🤲
Birbebisannesi nuraymommy regline ne kdr var ? Bazen idrarda cıkıp knda cıkmayanlarıda gördüm çok fazla
nuraymommy Birbebisannesi sutlukahve_ Kızlar bende dayanamadım bugün tekrar yaptım eczanede artımed vardi ikiside artımed ama güvenemiyorum