aslanask1 Bebeğimin kalbi durdu 7haftalıkken , doktorum 3 gün daha bekleyelim bişey olmazsa ilaçlama ile düşük yapıcaz dedi yaşıyan var mı kafama çok takıldı nasıl bir süreç zor mu yardımcı olursanız çok sevinirim ?
Loveis aslanask1 neden böyle bi yontem seçmiş peki? Kesin bütün parçanın geleceği kesinmiymis. Ben iki kere kürtaj oldum hiçbirinde ilaçla düşük yapmam beklenmedi.
Pemberuya aslanask1 benim ilki öyle olmuştu cnm çok geçmiş olsun benim ilaçlar sonrası kanamam biraz fazla oldu düşüremedim kürtaj oldum
nurssmom aslanask1 hem psikolojik hem fiziksel kürtaj en mantıklısı. Düşük yaparken sancı oluyor geleni görüyorsun psikolojik açıdanda çok zor. Kendi kendime düşük yaşadım ve parçalı değil bütün halde geldi o yüzden sorun yaşamadım ama sancısı çoktu. İkincisi kürtaj oldu, oldu bitti anlamadım
000000001 aslanask1 merhaba benimde 18 haftalıkken kalbi durdu İzmir şehir hastanesine yönlendirdiler 3 tane ağızdan ilaç 2 tane alttan fitil verdiler ama benim haftası büyüktü kürtaj yapamayız dedikleri için bu şekilde oldu sizin haftası küçük kürtaja alabilirdi aslında
aslanask1 Loveis hiç bir fikrim yok başıma ilk kez geliyor ikinci bebeğim di 7 haftalıkken kalbi durmuş içerde kalıntı pıhtı kalırsa doktor temizliyormuş kafama çok takıldı o an şokumdan soramadım da
aslanask1 Pemberuya sizede geçmiş olsun benimde başıma ilk kez geliyor yarın gidicez doktora ama nasıl olucak bilmiyorum ilaçla düşüremeyince nasıl kürtaj oldunuz peki zormuy du ?
Loveis aslanask1 istersen bi dahaki kontrolde sor. Yani içerde parça kalınca yine kürtaj olunuyor zaten. Ekstra bir acı çekmenin mantığı yok. Benim ikinci kürtajdan önce hastanede fitille sancı verildi kanamam geldi ama o 10 dakika bile beni mahvetti doğum sancısını öyle çekmemiştim. Tek seferde bitecek bir durumu ikiye bölmesi neden diye bir sorabilirsin.
aslanask1 Zeyyyyy555 gitmedim yeni oldu fakat yarın gidince detaylıca konuşucam sonra birde başka bi doktora gidicem kafama çok takıldı çünkü
Zeyyyyy555 aslanask1 mutlaka farklı doktora da gıdin en azından sonrasında kafanızda soru işareti kalmaz çünkü burada birçok yazı okudum sızın gıbı soylenıp kalp atışı duyan
ikiz_annesi1 aslanask1 ilkinde ben ilacla dusuremedim acilmam olmadi kürtaj oldum ama ikinci de ilacla düşük yaptım düşük bitince kontrol etti parça kalmayınca 1 gece hastane de kalıp taburcu oldum herhangi bi sorun da yaşamadım
aslanask1 nurssmom herkes farklı deneyim yaşamış sanırım kadın olmak o kadar zor ki yarın nasıl olcak bilmiyorum endişeliyim korkuyorum açıkçası
aslanask1 000000001 bende hiç bilmiyorum ilaçlamayla düşürücez dedi doktor sonra kalan kalırsa kalıntı temizliyorlarmış yani hiç bilemiyorum yarın gidince konuşucam
halitefe aslanask1 ilaçla düşük çok mantıklı bir işlem değil hem rahim temizlenmiyor hem ağrılı oluyor parça kalma ihtimali çok yüksek size tavsiyem direk kürtaj olun ikisinide birden fazla kez denemiş biri olarak söylüyorum ilaçtan sonra zaten yine kürtaj gerekecek ne gerek var o kadar ağrı çekmeye küçük hafta bebek ilaçla asla düşmüyor
aslanask1 halitefe evet araştırmalarıma göre genelde hep böyle yazıyor fakat doktor düşükten sonra tekrar muayene edip kalan kalıntı varsa temizliyormuş yani iki kere işlem yapıyor daha zoruma gitti benimde
halitefe aslanask1 işte hiç gereği yok ilaçla düşğk ileri hafta bebeklerde işe yarıyor ama sizin haftanız çok küçük bir sürü kanama olacak ama bebek zaten asla düşmeyecek iyi bir doktor bulun rahime hassas davranarak temizlesin inanın 15 dakikalık narkozlu çok rahat geçiyor birde sonraki gebelik kolaylaşıyor rahim içi temizlendiği için
aslanask1 halitefe doğru söylüyorsunuz zaten yarın doktorumla konuşucam başka doktora danışıcam kafama yatmayan çok şey var