Kivircik01 bebegimolacak evet tüm değerlerime baktırdım regl 3. Günü her şey her şey normal dedi doktor bakalım bilmiyorum artık
Meltemyk bebegimolacak allahım insallah senin yüzünü güldürsün bence çok güzel ve iyi bi anne olacaksın zamanı gelince bol bol dua et Allah gönlüne göre versin
Smiles bebegimolacak diğerlerinde 7.günde çıkmıştı diye 7.günü bekledim ama bilmiyorum hayırlısı artık 🥹
Kivircik01 bebegimolacak  Atmayı unutmam peki 😂😂
bebegimolacak Kivircik01 aaa ama oluyor baksana kuzu sanki yarın falan daha koyu olcak gibi, bide ben bu ay mefeka takviye kullanıyorum bence onun da etkisi var, geçen sene hamile kaldığım zamanda onu kullanmıştık ama kalbi durdu..
Kivircik01 bebegimolacak başın sağ olsun üzüldüm kuzum, MGK duydum inşallah şifa olsun sana benim 10 gündür böyle neredeyse
Musilk-1 bebegimolacak kafaya taktıkça olmuyor ben buna inandım umutsuzluğa kapılmakta istemiyorum vardır Rabbimin bildiği diyorum inşallah herşey gönlünce olur en kısa sürede beklediğin güzel haberi alırsın
Musilk-1 Bsrabzkrt inşallah bebisini sağlıkla kucağına alırsın Rabbim tez zamanda bizide sevindirsin inşallah
Kivircik01 bebegimolacak bende neredeyse 3 yıl olacak deneyeli ama olmuyor ve hiçbir sorun yok dedi doktor olmaması için bi neden yokmuş sadece demirim düşük ona da ilaç kullanıyorum