bebegimolacak O kadar yorgunum ki.. pik gördüm az önce ona bile ağladım hüngür hüngür . Yaklaştım hissediyorum olucak inşallah 🙏🏻 dua edin kızlar lütfen isteyen herkesin kucağını doldursun Rabbim 🤲🏻
Happy_days bebegimolacak Çok önüne çıkıyorsun üzülüyorum sana seni çok iyi anlıyorum bende 3 senedir bekliyorum hamile kalmayı Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah amin 🥹❤️🩹
Yenibirannee bebegimolacak insallah ısteyen herkese hayırlı sekılde boy boy evlatlar versın Rabbım 🌸🌸🌸
arven000 bebegimolacak içimde çok güzel bir His oldu şuan. İnşallah olacak 2 hafta sonra buradan iyi haberini alırız inşallah🫶
Melike3506 bebegimolacak amin inşallah 🌸 bugün dualarımıza birbirimizi de katalım 🤲🏻 bunu gören anneler, anne adayları benim içinde dua eder misiniz 🥰
S-e-g Bunu gören görmeyen kalbi buruk sabırla bekleyen bütün anne adaylarına bu mübarek gece hürmetine nasip et rabbim bu güzel kardeşlerimin kucağını boş bırakma. En kısa zamanda kolaylıkla evlatla müjdelenelim inşallah 🤲🏻
Alpmom__ bebegimolacak güzel haberini alacağımıza o kadar eminim ki az kaldııııııı dualarım seninle ✨
Kivircik01 bebegimolacak ayyy şaka gibi bak bende pik göremiyorum çatlicam döngünün 30. Günü regl 7 nisan gösteriyor döngüm biraz uzun , inşallah bu ay güzel haber alırsın kızım senin adına çok sevindim çok 🌺
Bsrabzkrt bebegimolacak inşallah en kısa zamanda seni de burda doğum yaptım postuyla görürürz 😊 şuan hamileyim Anne olmak isteyen herkese dua edicem sizlerde benim için dua ederseniz sevinirim bebeğimin suyu az ve daha çok küçük inşaalah sağ salim bebeğime kavuşurum 🤲
Musilk-1 Bsrabzkrt inşallah bebisini sağlıkla kucağına alırsın Rabbim tez zamanda bizide sevindirsin inşallah
1tosbikannesi bebegimolacak Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mübarek günde, kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat yokluğuyla sınamasın inşallah 🙏🏻 amin amin 🌸
Smiles bebegimolacak ay bende tüp bebek transferimin 7.günündeyim kaset test yaptım negatif çıktı aşırı moralim bozuk şu an birbirimize dua edelim benım 2 çocuk var bu arada onlarda tüp bebek Allahım bütün isteyenlere yaşatsın bu duyguyu amin 🌹❤️😔