Leyla210 H_tepedelen 2 çocuğum var zaten kızım 12 ve oğlum 10 yaşında şuan 14haftalık hamileyim doktor erkek şüphesi var dedi sırtını dönmüştü minik tospağam 😂
Gly-07 H_tepedelen Cok iyi emin ol benimde oğlumda hiç bulantım olmamıştı şuan 9 haftalık hamileyim bulantı istifa. kahve soğan sarımsak kokusu herşey den tiksindim bişey yemek istemiyorum çok zor ilaç yazdiricam bulantı için her hamilelik farklı oluyur
[silindi] Benim hiç bulantım olmadı 13+5 teyim fetal dna sonucumuzda temiz geldi her şey yolunda çok şükür
H_tepedelen asenat-63 benimde ilk öğrendiğinden beri hissettiğim o inanın sağlıklı olsun da tabi ilk çocuk sonuçta 🙏🏻✨🫶🏻
asenat-63 H_tepedelen canım önce sağlik tabi hepimizin ilk temennisi o ama yalan yok ikinci gebeliğimde Allah’a çok dua ettim kızım olsun diye
S-nur1 Bende 6+5 im şükür henüz bulanmadı ama başlar mı bilmiyorum 😂ama halsizlik baş dönmesi gibi şeyler oluyor ya
H_tepedelen S-nur1 başlayabilir ben 7+4 doktorum sormuştu yok demiştim başlar demişti 8.haftadan sonra başlamadı çok şükür tabi 😀🙏🏻 İnşallah sizinde başlamaz ✨🙏🏻