myangelson Kbrrr002 bir kaç kere oldu özellikle hastanede vurulanlarda 🥲 ağrı yapıyor iğne maalesef artık son zamanlarda iyice bikmistim canım daha çok yanıyor gibi geliyordu 🥲
Minikeller38 Kbrrr002 evet artık karnımda yer kalmadı çok acım yanıyor ilk oğlumdada hamile öncesi başlafım dogumda sonra 3 ay daha kullandım 2 . De aynı rabbim sabrını dayanma gücü versin inşallahh bizlere .
C_i_i Kbrrr002 Göbek değilinizin 3 parmak yanına yaptığınız sürece morarma olmuyor . İlk başta alışana kadar bende heryerimi morarttım . Tam o 3 parmak yan kısma yapınca hiç bişey olmuyor . İlk başlarda bazen 1 parmak bile yana aşağı yukarı kaydırsam bile morarıyordu . O yeri tam denk getirin acıma da olmuyor . Bide iğneyi biranda skımayın. Yavaş yavaş ilerleyin .
Kbrrr002 gokcekocyigiit Ben de dün ilk kez başladım komşuma vurdurdum Dokununca ağrı oluyor ve morardı bir gün bir koluma bir gün bir koluma yapmaya karar verdim Her gün bu araya nasıl dayanacağımı bilmiyorum doğuma kadar
Kbrrr002 myangelson bende doğuma kadar başlattı doktorum dün ilk kez vuruldum komşuma vurdumduymaz dokununca ağrı oluyor ve morardı
myangelson Kbrrr002 vururken dik vurun kolunuzu kistirin o şekilde vurun ne çok hızlı ne çok yavaş orta seviyede verin ilacı. İğneyi vurduktan sonra hemen çekmeyin iğneyi bir kaç saniye dursun, iğne yerini ovalamayin. Eczacı bana bu şekilde önermişti 4 ay kullandım iğneyi çok nadir morarma oldu kendi yaptigimizda. Hastanede ebeler baya hızlı vuruyorlardi morariyordu o da
gokcekocyigiit Kbrrr002 3.gebeliğim ve kanımda pıhtılaşma meyili olduğu için her seferinde, 9 ay kullanıyorum, bir gün sağ bir gün sol koluma oluyorum ama ağrısı da morarması da ne yazık ki oluyor, Allah hepimize yardım etsin, sağlıkla gelsin bebeklerimiz 🤲🌸
Kbrrr002 Minikeller38 karnınızdan vuruluyorsunuz bana eczacı kolundan Vurun dedi Üçüncü trimestere girdiğin zaman ben bilerek karından yapılmıyor
Minikeller38 Kbrrr002 kol bacak göbek fark etmez banada doktorum ilk oğlumda elinden geldikce karnına vur demişti 2. De aynıyım canım tercih meselesi .
Kbrrr002 gokcekocyigiit amin canım aminnn şimdiden canım çok acıyor bi ton ilaç iğne mide bulantısı bakıma muhtaç duruma geldim resmen
Kbrrr002 C_i_i ayyy ben kendimi yapamam şimdilik komşuma yaptırıyorum kolumdan göbek de dayanamam bir de iğnenin hepsini sokuyorsunuz demi
Femay Kbrrr002 göbekte çok rahattım. Yine acıyordu ama yağ tabakası çok olduğundan bi tık rahattı. Kol ve bacağa vuruyorum şu an. Hem çok yakıyor hem morarıyor.
babiesmommy alabiliyorsanız clexane markalı olanı alın bence en az acıtanı bu oksapar hele ki felaket yakıyor. Ben de ilk gebeliğimde kullanmıştım tecrübelerime göre clexane en az acıtanı sonra enox sonra oksapar. Hepsi muadil aslında ama bence farkları var. Bir de gebeliğin başında göbekten yaparsanız ilerde kollarınız için yer kalmış olur. Hem göbek daha az acıtıyor. Karın iyice büyüyünce kola geçersiniz. Ama yine de morarma ve şişlikler olabiliyor tabiki.
Kbrrr002 babiesmommy bana doktorum Oksapar yazmış onu aldım eczacı da koldan dedi kontrole gittiğim de doktora söyleyip göbekten başlayım bende bugün 3. Günüm 2 kolum da mosmor
Kbrrr002 Yazmelegi_ ay kalçadan be Yazmelegi_ ay oradan çok hassasım içim ürperdi ben hiç oradan iğne yaptırmadım daha göbekten deneyecem doktora danışayım da
babiesmommy Kbrrr002 muadil nasıl olsa bitince eczacınıza sorun varsa bence enox ve ya clexane deneyin derim