Kızlar bugün 20 gün oldu doğuralı doktor bi haftaya düşer dedi dikişlerin ama hala duruyor ve ağrısı da var ilk zamnlar gibi olmasada tabi sizin ne kdar sürdü bu süreç doktora görünmeli miyim acaba bilemedim
Vajinal doğum dikiş
Elifcelk ayy o dikişten çok çektim ben açılıcak korkusundan kabız oldum tuvalete gidemedim 10 gün karnımdaki gazdan oturamıyorum bide onu en çabuk iyileştiren ley baticonlu su ikisini karıştırıp her tuvalette taharet yapın ağrısını alıyo
- Düzenlendi
Elifcelk korkutmak istemem ama doğum yapalı 4ay oldu 3.ay içerisinde düştü dikişlerim doktor banada1 hafta içerisinde düşer demişti 🤭 zamanla ağrısı acısı azalıyor. Her tuvaletten sonra baticon sürüp Saç kurutma makşnasıyla kurut. Otururken falan diken gibi batmalar oluyor ozaman düşüyor işte. Şuan 4.ayın içerisindeyim hala 1 dikişim duruyor düşmedi. Ağri vs hiçbirşey yok ama ip duruyor orda düşmeye de niyeti yok herhalde 🤷🏻♀️
Efendininannesi bnde o şekil kullanıyorum kabızlık sorunu bnde de var duphalac kullanıyorum iyi geliyor
Hepsinin düşmesi 1ayı bulmuştu ama daha uzun sürenler var benim dikişim fazla yoktu ondan erken düştü belkide. Batikonu pamuğa sürüp yapıyordum ben sulandırmıyordum. Kırkın çıkınca doktora git mutlaka o bilgilendirir seni. Dikiş ve tuvalet evresi zor oluyor ama geçicek biticek inşallah merak etme 🌸
Elifcelk aklımda bulunsun teşekkürler