SabriyeBursa İkinci hamileliğim, aralarında 6 yaş olacak 34. Haftadayım neredeyse ama hâlâ isim bulamadım. İlk kızımın adı Umay, ikincisine isim bulmakta çok zorlandım. İncila, Armin, Ayliz seçenekler arasında :(
aslaninannesi7 SabriyeBursa Bende ayliz düşünmüştüm çok hoş. İlay ve Ece de aklımdaki diğer isimler fikir olsun 🌸
Melike1001 SabriyeBursa Umay eski Türk isimlerinden bildiğim kadarıyla. Fark olmasın isterseniz Gökçe de aynı şeyde Bi isim eski Türk ismi en azından iki gün sonra çatışma olmaz 🙂
SabriyeBursa Abilikardesli çok uyumlu olsun istemiyorum aslında uyumdan ziyade ismin anlamı önemli benim için🥲
SabriyeBursa Melike1001 Türkçe isim arıyorum aslında Umay gibi anlamlı da olsun istiyorum ama bulamıyorum
0ozge SabriyeBursa Ayliz hem anlamı hemde söylenişi çok güzel bir isim. Benimde kızım olacak Eliz ve Ayliz arasında çok kalmıştık eşim Eliz ismini çok beğendiği için Eliz koyacağız 2. Nasip olursa Ayliz isterim ☺
Aysenur_0046 SabriyeBursa Ahahahah 😂 kıs ben de bulamıyorum yaa ilk kızımın ismi Ayşenur 2 yaşında daha şimdi 31+4 haftaligiz ama aklıma hiç birsey gelmiyor Beyza diyorum eşim yok diyor ona da :))
SabriyeBursa AdaKaranfili güzel evet ama şu sıralar çok görmeye başladım popüler isimleri koymaktan çekiniyorum. Umayı koyduğum sene kimsede yoktu şimdi her yer Umay oldu😁
Abilikardesli SabriyeBursa o zaman gökçe koyun derim adına şarkısı bile var bizim isim belli olmasaydı gökçe koyacaktım🥰
AdaKaranfili SabriyeBursa bende nedense Umay ismini sevmem. Bazı isimler var içime sinmiyor benimde. Bazı populer olanlardan . Benim kızlarımın isimler bilindik isimlerden. Ama biz ikisnide severek koyduk. Popüler değil en azından saçma sapan isimlerden. Anlamına da baktik
Melike1001 SabriyeBursa hem uyumlu hem anlamlı zor olacak gibi bende kızıma Gökçe ismini koyacağım uyumlu olmasına çok takılmazsınız Tomris te olabilir o da ilk Türk kadın hükümdar anlamına geliyor