Miraela SalihBusraOdabaolu amin. O endiseler hep var. Ikinci dogumum olacak ama yinede insan merak ediyor.
Miraela SalihBusraOdabaolu 35+6da 2430 gramdi , bir sonraki kontrolüm persembe günü ozaman ogrenecegim
Miraela Kubrauzunnnn bende de aynı korku var. Sanki her an nisanim gelecek. Yada bacaklarımi ekliyorum suyum mu geldi ne oldu diye :)
aydemirelif 37.0 olduk bakalım ne zaman gelecek oğluşum bekliyoruz hiç ağrım sancım yok arada iğne batmaları dışında.
Miraela Seyda89 karnının tamamı taş gibi sert oluyor, belinden yayilan şiddetli bir agrı ve nefesin kesiliyor kafandan kisa sureligine kaynar sular dökülüyor ama sonra hemen geçiyor. Sonra yine tekrar ediyor. Sanci boyle birsey.
Seyda89 Miraela başımdan kaynar sular dökülmesi hariç diğerleri oluyor ara ara. Korkmalımıyım acaba 🙄 Ciddiye almıyordum ben. Düzenli olursa sıkıntı sanırım artk bu haftalarda ara ara olması normaldir herlde 🤨
duruannem Miraela bende 37+1 sancı falan yok arada bir vajinaya baskı hissediyorum bebek kafasini kanala yerleştirmiş iyice haftaya vajinal muayne var inşallah o zamana kadar doğururum 2 gün önce 2900 du kızım
Gulay333 37+6 olduk bizde adet sancısı gibi sancılarım oluyor ama düzensiz bazen vajinada batma oluyor
Nagihan1 Miraela Bende 37+1💙 Benimde kasılmalarım bel ağrım bacak agrım çok var. Bebişin artık hereketlerinden çok kasılmaları oluyor eskisi gibi heraketli değil. Uyku sıfır. Yarım yamalak uykularla geçiriyorum günleri. Artık hayırlısıyla kucağıma almak için gün sayıyorum😣
Nurayocal Miraela tam 37. Cok ayakta kalinca asagida hissediyorum cok. Bir de birkac gundur sirt agrilarim basladi. Simdiye kadar cok cok kolaydi. Son 21 gun;)
BelizErstn Miraela benim ilk bebeğim bizde tam 37 olduk bugün. iki gündür karnımın altında ağrım var tutmadan yürüyemiyorum cok ağrıyor ama ara ara değil sürekli ağrı üşütmüşümde karnımın içi ağrıyor gibi. sol bacak aramda da batma hissi var acamıyorum cok bacağımı. iki gündür değişik hissediyorum kendimi. doğum yakın mı anlayamıyorum cok tedirginim sancı nasıl bişey suyum mu gelcek önce sancım mı nişanımmı bilmiyorum
BelizErstn Ciciletto oh sevindim valla biraz içim rahatladı inşallah benim kızım hemen gelmez bi 38 i görmek istiyorum
Sinem1051 Kızlar ben normal den çok korkuyorum ve seZeryan istedim doktor da tmm dedi iyi mi ettim kötü mü bilmemedim ya