Miraela Merhabalar ikinci bebeğimi bekliyorum. 37. Haftaya girdim. Düzensiz de olsa kasilmam cok fazla. Ama bebegim hala cok hareketli. Sizler de durumlar nasıl?
Kubrauzunnnn Englishteacher normalmis benim de öyle idi dinlenince geçiyor ama değil mi o sertlik bende oyke oluyor hep doktor a sordum normal demişti bana
Miraela Englishteacher bence onemli olan ne sıklıkta sertlestigi. Tam 35. Haftamdayken benimde kasılmalarım cok arttı. Kısa sureli olarak magnezyum destegi aldım ve inanilmaz rahatladim. Doktorunuzla görüşün
Englishteacher Minselina sancı yok gerçi sancı nasıl oluyor onu da bilmiyorum ama sadece sertleşme oluyor geriliyor karnım pazartesi kontrolüm var bakalım nolcak🤷🏻♀️ Ayyy bide göğüs kemiğim bi batıyor kii sanki delicek okadar acıtıyor 🤭
SalihBusraOdabaolu Bende 37+0 ım şuan , bebek hareketlerinde ağrı gibi şeyler hissediyorum .. bazende aşağıya baskı ... sancı hangisi bilemiyorum 🙈 her geçen gün hareketleri daha görülür oluyor , hatta bazen korkutuyor beni .. Doğumla ilgili endişelerde başladı ufaktan , ama bir bedende iki canlı olmak eşsiz bir his .. inşallah sağlıkla kavuşalım 🤲🏻 Allah isteyen herkese de nasip etsin inşallah bu duyguları amin 🤲🏻
Miraela SalihBusraOdabaolu amin. O endiseler hep var. Ikinci dogumum olacak ama yinede insan merak ediyor.
Miraela SalihBusraOdabaolu 35+6da 2430 gramdi , bir sonraki kontrolüm persembe günü ozaman ogrenecegim
Sinem1051 Bende 37-1 sadece bel ağrım oluyo bebeğim çok kasılıyor onun dışında bi sıkıntı Yok dün gittim 3100 gr olmuş normal mi sizce kılosu 19 şubat sezeryan olcam inş
Kubrauzunnnn 37+4 olduk bizde benim belim çok ağrıyor ara ara baskı hissediyorum bende, hareketli lik çok bizde de Benim ilk gebeligim nisan gelmesi su gelmesi olayı yüzünden her tuvalete girdiğimde korkarak giriyorum 🙄
Miraela Kubrauzunnnn bende de aynı korku var. Sanki her an nisanim gelecek. Yada bacaklarımi ekliyorum suyum mu geldi ne oldu diye :)
Seyda89 Bizde 37 olduk. Kasıklarımda adet sancısı gibi sancı oluyor arada ve karnım çok sertleşiyor. Bazen feci gaz sancıları giriyor. Hareketlide maşallah çıkıcak zannediyorm bazen ama sancı nasıl birşey bilemediğim için kestiremiyorum. İlk kızım sezeryandı sancılanıp gitmediğim için emin olamıyorum bende 🤦🏻♀️
Miraela Seyda89 karnının tamamı taş gibi sert oluyor, belinden yayilan şiddetli bir agrı ve nefesin kesiliyor kafandan kisa sureligine kaynar sular dökülüyor ama sonra hemen geçiyor. Sonra yine tekrar ediyor. Sanci boyle birsey.