cakirbebek Sabah kan verdim kızlar ama yarın akşam çıkar dediler sonuç anasının gözü yani nasıl bekleyecez şimdi o zamana kadar 😑😂😂 adete 4-5 gün var bu arada.
GezenTavuk_2 cakirbebek Hadi inşallah gonlunuzce çıksın canım çok erken değil mi ama testte vs gördün mü ki?
MujganisMom cakirbebek Valla beklemek o kadar zor ki dört gözle pazartesi kan verdim o kadar emindim ve hep sıfır küsürlerde gelirdi o gün 2.4 geldi hayretler içerisindeyim perşembe tekrar kan vereceğim ama günler geçmiyor. Bir doğru düzgün öğrenemedim şu gebeliği. 😄
cakirbebek GezenTavuk_2 yok görmedim idrarda başka tahliler için kan verdim vermişken betaya da baksınlar istedim hani 5 üstü bile olsa umut benim için 🥰
MujganisMom cakirbebek Aynen bana da öyle geliyor inşallah öyledir bu sefer çok farklı hissediyorum ya. 🧡 İnşallah yanılmam şu Kadir gecesinin yüzü suyu hürmetine. 🧡 🫶🏻 🥹
cakirbebek anneolmakneguzel_ barkod falan vermediler e nabizada yarından sonra düşer dediler cuma gidicem doktordan sonuçları öğrenirim artık
cakirbebek MujganisMom amin canım bende hissediyorum ama bilmiyorum ya benim ilk ayım birde hani korunmayi bırakınca hemen olacakmış gibi hissediyor insan 😂
anneolmakneguzel_ cakirbebek vermiyor kagıdın uzerinde yazıyor onun resmini cekiyorum ben oyle bakıyorum sitelerinden yarın sabah bile gitseniz cıkmış oluyor
MujganisMom cakirbebek Aynen benimde hiç böyle olacağım aklıma gelmezdi korunmayı bıraktıktan sonra ilk ayında hamileyim diye geziyordum ortada bu ay tam bir buçuk sene oldu. Rabbim inşallah Kadir gecesinin yüzü suyu hürmetine nasip eder bize bu ay. 🧡 Rabbim içimizi biliyor. 🥀🥹
MujganisMom cakirbebek Amiin inşallah cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum ya hemen yarın kan versem de belli olsa. 🥹🥀
cakirbebek anneolmakneguzel_ doktor eliyle sadece TC mi vekan için nelere bakacağını yazdı beta hemogram gibi birde kase bastı o kadar onu verdim ben kan verirken sadece