- Düzenlendi
Kızçelerim sorum başlıkta buralarda bulamıyorum istediğim gibi internette de instagramdan vs çok güzel şeyler denk geliyor ama korkup alamıyorum güvendiğiniz instagramdan yada başka bi site var mı bildiğiniz moda selvim felan güvenilir mi
Kızçelerim sorum başlıkta buralarda bulamıyorum istediğim gibi internette de instagramdan vs çok güzel şeyler denk geliyor ama korkup alamıyorum güvendiğiniz instagramdan yada başka bi site var mı bildiğiniz moda selvim felan güvenilir mi
Daha önce modaselvimde çalıştım, dolandırılma veya farklı bir ürün gelme gibi bir durum yaşamazsınız güvenebilirsiniz. Sadece iade değişim durumlarında çok hassaslar. Üzerinizde en hafif parfüm kokusu bile varsa denememenizi tavsiye ederim iade veya değişime gönderirken parfüm/ter vb. Kokulardan haklı olarak kabul etmiyorlar.
YyyyYasemin moda selvim güvenilir. Ben pazarium, tofisa, trendyol milla modest, lcwaikiki modest ve lcwaikiki grace den alışveriş yapıyorum
Edafmo tofisanın ürünleri çok kalitesiz geldi bana ya 3 kere falan alışveriş yaptım aldığım şeylerde öyle ucuz değildi yani hepsinde pişman oldum dahada almam dedim 😑 terzileri çok kötü pantolon dikimleri felaket biri sağa bakıyor diğeri sola. Alt üst bi takım almıştım pantolonu farklı kumaş gömleği farklı kumaştı 😂 bak hatırladım yine sinir oldum 😂
YyyyYasemin haza moda, Şule giyim, nuur giyim kesinlikle harika ürünleri var biraz pahalı ama kumaşı olsun kalitesi olsun değiyor verdiğin paraya sürekli alışveriş yaparım güvenilir siteler 🥰
YyyyYasemin pazarıum, modaselvim, modapinhan,gizamila bunlar güvenilir ve iyi siteler..
YyyyYasemin feminen moda tesettür , meysadesign, hazaoffical, clsema, çuval tesettür. Salaş seviyorsan bi bak dene canım benim Alışveriş yapıp memnun kaldığım siteler.
YyyyYasemin en çok Trendyolmilla modest bölğmğnden alıyorum hem uygun hem kaliteli iadede sorun olmuyor gelip alıyorlar onun dışında Pazarium ve Locco modalar buralardan da alıyorum
Dilaraunal teşekkür ederimmm
Edafmo teşekkür ederimmmm
Begleyna teşekkürlerrrr
Herkese teşekkür ederimmmm🥰