CT19 Sumeyraayan merhaba öncelikle sağlıkla büyüsün🙏🏻 biz Tomris’e karar verdik, rahmetli anneciğimin adı Bilge idi, çok çok severim ama sadece annemin adı olarak kalsın istedim. Fikir olsun size de🤍
[silindi] Aysunays bu tür bir kullanımdan bahsetmemistim…dilimize yerleşmiş olacağından bahsettim dediğiniz gibi yeni yeni duyulmaya başlanan bir hece topluluğu..
Auri Anniskoo0634 Gerçekten bomboş bir insansınız ya Bunca insan yanlış anladı bir sen doğru anladın Bravo
Mzzz Anniskoo0634 Öztürkçe dememiş ‘Akay’ demiş zaten. O yorumdan bunu çıkarmanız takdir edilesi bir şey 😅
babiesmommy [silindi] uydurulmuş demeden önce anlamına baksaydınız keşke. Gayet de anlamlı ve Öztürkçe isim ilay ismi. Her ismi günümüzde nasış kullanabiliriz ki hem kültür olarak yozlaşmışız hem de her özel isim laf arasında geçecek anlamda değil.
[silindi] babiesmommy hanımefendi Google bili,sili isminin anlamını nedir diye baktığınızda bile bir karşılık çıkıyor…2015 ten sonra heceler bir araya getirilip karşısına uydurma anlamlar yazıldı tıpkı Sili,bili ismi gibi
[silindi] babiesmommy algılama sorunumu yaşıyorsun??TDK onaylı olmasından mi bahsetmisim ben??3-5 yaşındaki bir çocuğa cümlemi oku açıklar sana ne demek istediğimi
Turuncukadin miroscumm çok uzun zamandır kafasız lafını duymamıştım hiç güleceğim yoktu😅😅😅 benim yerime de çok güzel konuşmuşsun teşekkür ederim😅💞
Turuncukadin miroscumm bdbskssbj bana verdiği cevaptan belliydi zaten çok da şeyapmamak lazım demek ki