• Gebelik
  • 36 haftalık bebek gelişimi ve kiloları

Kızlar 36 haftalık kiloları nasıldı??
Benim baştan beri hep iyiydi 36+2 gittiğimde kafa ve karnı 38 haftalık diğerleri 37 haftalık bebek 3256 gram çıktı iki hafta sonra 38 oluyorum ama bebek gelişim olrak 40 hafta oluyor doktor o zaman hel baklım dedi normal doğuma uygun mu değil mi diye ama neden iki hafta sonra dedi ya çok uzun geldi bana bayramdan dolayımı acaba. Böyle gelişimi önde olupta gerçekten de kaç haftalık doğuran oldu??🥺 biraz stresli ve korkuyorum bebek iri olursa zorlanırsam normal doğumda diye. Birde her an doğurabilirsim dedi 🥲🥲

BossMom yok canım eğer doktor iyiyse bebiş kilosu 4 buçuktan fazla değilse gayette oluyor önde gitmesi normal bazen ultrasonda yanılma payı da oluyo kilosuna göre demez doğum olsun hafta önemli bildiğim kadarıyla eğer 40 yakınsan der hani beklemeyelim🤗 sağlıkla gelsin bebiş ♥️

Burnosunn_annesi evet iki hafta sonra gel dedi bakalım o zamana kadar doğurmazsam ne kadar oluyormuş. Hani kafasıda önde ya o yğzden korktum normal doğumu zorlaştırır diye yani iki haftada 800 gram almış iki haftada yine o kadar alır

BossMom benimde bebeğimin gelişimi 2 hafta önde gidiyordu doktor bebeğe göre bakmadı bana göre bakti bayramdan sonra dogum planladık ama miniğim biz istediğimiz zaman değil kendi istediği zamanda geldi bide ben her hafta gidiyordum muaneye cumartesi sanci tuttu yattim ama nst çıkmadı ben çok sancı çekiyordum sonra baktı başka doktor bu kadwr senin canını yapmayalım dogumu başlatalım dedi 24 martta 37 haftalık dogum yaptim bana göre 37 bebeğe göre 39 haftaliktim

BossMom canım aslında normal doğumda kafadan cok omuz genişliği olunca doktor sezaryen dıyo seninkide bence normal olur haftası gelince doktor catı muayenesinide yaptırıp ona göre bence söyler 🥰

Benim doktorumda 2 haftad bir çağırıyor aynı haftadayız bakıyorum millete haftada bir çağırıyor benimde bebişin kafası ve kilosu önde çatı muayenesinde mümkün değil çıkmaz dedi bu bebek o yüzden 8 nisana gün verdi

DENIZ_55 kaç kilo doğdu canım sancıların nasıldı varken bebek kanaldamıydı?? Bebeğin önde gitmesi sancıları tetiklermi acaba

Dilaraklnc3 aa banada 8 nisana gün verdi o zaman ben 38 haftalık oluyorum ama bebeğin gelişimi olarak oda 40 hafta oluyor sen kaçıncı haftadasın

BossMom benim bebegim nerdeyse son 15 gün kilo almamış çünkü benim sancim vardı yemek yedimmi bazen istifa ediyordum bebeğim kanalda değildi bilmiyorum önde dolusu içinmi geldi bilmiyorum kasilmalarim bel ağrım vajinama baskı ve şık wc gidiyordum ama nst sancim.hic çıkmıyordu ama benim canım yanıyor diye dogjmu başlatma kararı alındı kilosu 3150 grm 52 cm dogdu

Endoplazmik canım benim kilo ne durumda bilmiyorum kontrolüm perşembe günü ama ben dencocugun iri olduğunu hissediyorum çünkü davul oldum belim ağrıyor vs normal olması için yürümek bile eziyet şu an bana hayırlısı olsun ama nor.mal isterim bu 2.

DENIZ_55 bende şki hafta önce nst de çıkmıştı bir tane sancım. Serum vermişlerdi birde yarın nstye girecem bakalım nasıl çıkacak ya iki haftada bir çağırıyorlar ama hafta olarak ilerideyim bence haftada bir çağırması lazımdı