Esmerayyyyyy Gmzle kimyasal sonrası sağlıklı gebelik yaşayanı çok duydum canım inşallah tez zamanda sende kavuşursun
GezenTavuk_2 Esmerayyyyyy kesinlikle öyle rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor dur elhamdülillah bir guzelligim var buna şahit etti bizleri darısı ikinciye🥹
Elifmehmetemin Esmerayyyyyy dikkat etmedim açıkçası fazla çünkü stres gebe kalmayı etkiliyor çok relax oldum daha çok 😊
hayalperest2310 Esmerayyyyyy bizde denedik ne zaman tutarsa kafasındaydık açıkçası erken beklemiyordum düşünmemek lazım bunları stres etkiliyor kesinlikle
Esmerayyyyyy GezenTavuk_2 en yakin zamanda inşallah sana bana ve buradaki tüm isteyenlere bekleyenlere rabbim nasip etsinn
Elifmehmetemin Esmerayyyyyy öyle canım zorda olsa yaptım çok kafaya takmamaya çalış zaten sen serbest bırakinca hamile kalırsın
Esmerayyyyyy @ayseekprr @Healthywealthyrespected Elifmehmetemin arven000 ZeynepDuru17 @Dileminiz @Sevimlimom @yadeee zynpknt @busra05_ @ZeynepDuru17 @Eddie61 @Annesi2 @Kikiriki asya1010 @Ecemom_ Munevver-mng hayalperest2310 @htcsrcm @Bebisco @1683618 @Bzm @GezenTavuk_2 Pinaraydin_2969 @Meli-sa @Gmzle Kizlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum vakit ayırip cevapladiginiz için bugün kandil rabbim gonlunuzden geçen tüm dualarınızı kabul eylesin rabbim hamile olanlara vaktinde saglikla kucaklarina almayi nasip etsin , bana ve tum bebek isteyenlere en yakin zamanda sağlıkla versin.. banada bugün duanızda yer verirseniz sevinirim Allah bizi birada karsilastirdiysa vardır bir sebebi Dualarımızın kabul olması dileğiyle hayırlı gunler💕🩷🌸
arven000 Esmerayyyyyy bıraktım 2.ay gebe kaldım. Kalbi durdu işte şimdi kürtajın üstünden 1 sene geçti 1 ay korundum 11 ay diyim adet olursam 1 sene olacak :(( gerçi benim kocişim biraz nazlı her ay tam gününde deneyemiyorum😅
Esmerayyyyyy arven000 inşallah 11 ay deriz bu ay güzel haber alirizzz Bu nazli kocaları ne yapmak lazimmm🤣
Meli-sa Esmerayyyyyy evet öyle oldu hatta o gün doktoruma randevu aldım artık olmuyor gideyim bir bakınayım dedim gitmeden test yaprım pozitifff 😂😂😂