Duygusims Edaemir Ben Anadolu hastanesi Figen hanıma gidiyorum çok memnunum. Hastane iyi değil ama taşınacak diyorlar bir iki aya. Hem ücretleri de medical gibi gereksiz yüksek değil.
Deletedmom197 Fernur rabbim bi nefeste kurtarsın inşallah. Benimde 48 günüm kaldı. Fethi bey kendisi saat kaç olursa olsun kendisi geliyor değil mi normal doğuma?
Fernur Deletedmom197 amin tum hamilelere kolay ve saglikli dogum nasip olsun... Fethi bey e sordum ne zamn olursa gelirim birakmam dogumunuzu kimseye dedi dogum yapinca yine yazarim ben inşallah
Sonnur2 Dimple23 medical de detaylı ultrasyona ek ücret alınıyor mu birde giriş ücreti ne kadar acaba
Dimple23 Sonnur2 maalesef artık detaylıya bakmıyolar ...araştırmaya yönlendiriyolar burçin bey yada şeyma hanıma gidilecek erkenden randevu almanızı öneririm ben geçiktim bi türlü alamadım randevu ve haftam geçti
Dimple23 Sonnur2 evet üniversiteyi arayıp ayrıntılı ultrason için randevu alacaktım diyosunuz onlarda sizi o birime bağlıyo 20-24 arası en ideali
Gamzebyr Medical park hastanesinde Doğum ücreti felan ne kadar kızlar bilginiz varmı fethi beye sanırım fark çıkıyormuş
Fernur Gamzebyr hayir tum doktorlar ayni hatta sezeryan yada normal de ayni bende fethi beye gidiyorum bu hafta dogum bekliyoruz insallah gecen seneki fiyattan devam edeceklermis 2800 lira dediler
Minisimveben Bende biraz önce aradım detaylı ultrason icin uni. Hastanesinden aldım randevu çok şükür. Normalde bende fethi beye gidiyorum ama detaylıyi burdan aldım bakalım. 122 tl dediler ücrete