Software Bende 2 saatte bir çok zor uyandırıyorum 13 çıktı sarılık. Şimdi emzirip üzerine mama veriyorum veya sağdığım sütü düşene kadar öyle yapacağım
Dilekulgtt Software bende bugun gittim kanda 10 cıktı doktor yatması için 17 olması gerekiyor değer dedi cuma bidaha gidecegiz bakalım
Software Dilekulgtt inşallah düşmüştür bende 2 gün sonra kontrole gitmiştim yine değeri aynıudı sabitti doktor daha yükselmez dedi haftaya cuma tekrar bakılacak
Dilekulgtt Software yaa düşmemiş bizimde pazartesi kontrol var sürekli uyuyor 1 saat uğraşıyoruz uyandırmak için napıcaz bilmiyorum
Dilekulgtt Software bu sefe kan almadılar cihazda 14 cıktı ama kan daha önemli pazartesi alacakmı bakalım kanı
Software Dilekulgtt artmadıysa eğer 7.günden sonra artmaz demişti doktor, umarım artmamıstır düşer 🙏 bizimde haftaya cuma kan alımı bakalım ne oldu en son gittiğimizde değeri aynı çıktı
asenat-63 Dilekulgtt yüzünde özellikle göz altları sarı olur sanki krem sürülmüş gibi göz beyazıda sarı olur
Dilekulgtt Software cnm merhaba banada doktor bugun 10 günü geçmiş artık yükselmez dedi takip etmicez dedi aylık kontrole gelirsiniz dedi kiloda almış yavaş yavaş düşecek dedi 1 ayı bulur dedi