Kbraa_27 Tam8 En güvenilir olan adet geçince yapılması öncesinde çıkanda oluyor ama sonuç olarak geç döllenme falan varsa sonradan da yükseliyor regl geçsin öyle vermek her zaman daha sağlıklı sonuçlar olur.
iremd-1798 Tam8 ikinci kızımda adetimden 2 3 gün önce öğrenmiştim. Bir arkadaşım da adeti pazar günü bugün kan verdi o da sonuç bekliyor.
Tam8 Kbraa_27 Alerjik bir durumum var ona gore ilac baslamam lazimda bugun onada bakayim dedi doktor kan aldi normalde pazar günü adet günüm çıkqrmi acaba birsey var oyuzden merak ettim
iremd-1798 Tam8 tabii ki e nabıza düşerse inşallah bizde bekliyoruz heyecanla ☺️ Rabbim ikinizinde gönlüne göre versin inşallah ❤️
iremd-1798 Tam8 yaaa olsun üzülmeyin Rabbimin kararladığı bir zaman elbet vardır 😟 Arkadaşım sağlık ocağında verdi hala e nabıza yansımamış ya
Edasude iremd-1798 yansırsa banada haber verir misin canım belki benden önce görürsünüz, bende sabah verdim
iremd-1798 Tam8 yarın sabaha yansımış olur inşallah. Çok teşekkür ederiz sizinde İnşallah Allah razı olsun
iremd-1798 Edasude tabii ki yansırsa ilk arkadaşım bana yazar zaten ben de size haber veririm. O da sabah verdi ama hala geçmedi umarım arkadaşımında sizinde en kısa süre de yansır. ❤️
Edasude iremd-1798 istanbulda mı canım arkadaşın 🌿 inşallah kadir gecesi güzel haber alırız benim ilk çatlatma iğnesi denemem arkadaşının normal yoldan mı
iremd-1798 Edasude evet normal yoldan ama arkadaşımında olmamış değer direkt 0 gözüküyor ah inşallah sizin vardır bu mübarek günde güzel haberler alın inşallah ❤️ banada haber verin lütfen