Dfnsyn kuzum kuru üzüm hoşafı iyi ve kayısı kompostosu , ayva elma küp küp dogra varsa evde içine kuru üzüm att az tarçın onunla da komposto yap süt artıyor ,, kuru incir ve kuru dut çok süt yapar , incir uyutma yap ye tarifini yaz Google , incir kuru kayısı ve kuru dutu kaynat ye ve suyunu iç şekere gerek yok şekerleri yüksek meyveler zaten , çok şekere dadanma sana kilo olur sutune fındık da iyi , Hindistan cevizi yağı da iyi bunlar sütü yaglandiriyor herseyin fazlası sana kilo olarak döner dozunda ye sürekli su iç zaten çok su ihtiyacın vardır her emzirme sonrası mutlaka bir bardak su iç süt olsun insllah şifa olsun bebislerimize en çok süt üretimi uykuda olur benim fırsatım yok hiç uyumadım ama elinde geldikçe uyu ki sütün olsun ne kadar çok bebek memede emerse o kadar sutun olur , sütüm az deme kafandan da onu sil öyle diyenler de maşallah en az 1 sene emziriyor demekki süt az değil bebeğe yetermiş, sütüm yetiyor de bebegin bezini ve kilo takibini izle. Dfnsyn canım akşamları çoğu kadının sütü azalır, doyuruculugu fazla yağlı suttur akşam sütü, sabah sütünde ön süt oranı fazla daha sulu suttur bebek emdikce yağlı kısmına geçer, akşam emmeleri daha kısa olabilir bebeklerde hemen uyuyakalirlar, psikolojikmen en çok sütün artar az dersen az olur balım, senin sütün bebeğine rahat yetiyor sen rahat ol süt görülen bisey değil sen az diyemezsin bebeğinin kilo takibi önemli günde 5 6 bez cisli bezde varsa sütün yeterli , tahin içine kuru dut koy ye bulgur ye , herrseyin fazlası zarar , protein ağırlıklı beslen bulgur tahin falan ye birde boll emzirrrr bebeğinin emmesine göre zaten süt uretimin olacak bollll su 😍 limon falan sütü azaltıyor aynı şekilde nane ve maydanoz sütü çok azaltıyor ona dikkat. Sağlıkla büyüsün bebis ,