minnakhanimmm Esmademir34 benim tam 14 haftalıkken düzeldi normalde salçalı şeyler yiyemiyordum yemeye flan başladım inşallah seninde az kalmıştır sağlıklı olsunlar da herşey geçiyor
Esmademir34 Aleyna_nur 😕oyy kiyamam bende arada kusuyorum hergun olmasada kotu bi durum seni anliyorum
minnakhanimmm Esmademir34 ben 2.5 ay mutfağa girememistim çok şükür geçiyor 2 trimestere girince azalmaya başlar
Visneli1so-s Esmademir34 yrın 14 haftalık olucak ama alamadım bende aksine 4-5 kilo verdim 53 Ken 49 a düştüm boyumda 60 bi kemik bi deri kaldım resmen
Noluyoya Visneli1so-s 57-58 kiloydum 51e düştüm şu an da 53üm boyumda küçük ama benle kıyaslamayın 1.55 :)
ilkkezanneyim Esmademir34 16. Haftadayim kilo almadım aksine verdim 74 ile hamile kalmıştım 70im şu an
GirlandBoy_Mom Esmademir34 ilk gebeliğimde almıştım 3 . Aydan itibaren bunda almadım salgına yakalanmıştım biraz onun da etkisi var
ilkkezanneyim Esmademir34 evet yemek yiyemiyorum içim almıyor biraz düzelmeye başladı gibi galiba bundan sonra alırım
Emelcannn Esmademir34 bende almadım 13. Haftama girdim hala 51 kiloyum mide bulantısı ve kusmaktan sanırım