Kikiriki Aylin_1721 bu arada bende kıza benzettim ama iskelet sisteminden benzettim duruşuna göre ço değişiyor nub olayı fotoğraflandığı ana da bağlı
Aylin_1721 Kikiriki ay coğu kız dedi iyice heyecanlandım erkek olsada üzülmuyorum asla ama işte bı kızımda olsun isterim 3. Çocuğu düşünmüyorum Allah bilir tabi🥲
Guzel_bebem ipekveatlas doktorum erkek bebeğe benzettim dedi ama net değil ondan sordum nasıl anladınız
ipekveatlas Guzel_bebem oğlumun ultrason görüntüsüyle karşılaştırdım ondan biizmki sace tahmin doktorun bakalım ne dicek haber edersin
Aylin_1721 Maviss718 evet bende nuba göre yorumluyorum bende kıza benzettim perşembe ogrenicem inşallah 🌸🥹
Aylin_1721 Kikiriki bakalım önce sağlıklı sonrada gönlümüzden geçen olur inşallah benimdete netteki fotoya göre kız ama doktor erkek dedi ama net değil perşembe ogrenicem geçen hafta sırtı dönüktü göstermedi🥹
Aylin_1721 Meryyy58 internetten araştirdiginizda cikiyo gördüğüm kadarıyla cinsiyet bölgesi düzse 3 çizgi varsa kız diyolar yukarı doğruysa erkek yani benim baktığım
Aylin_1721 Gamze010 sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizinki kız mı erkek mi? Belli oldumu
Gamze010 Aylin_1721 olmadı valla nisan 10 hastaneye gidecem belli olur ozele gittim doktor sôylemedi bilerekmi yapti anlamadim
Aylin_1721 Gamze010 hm ya bazıları keisnlesmeden soylemiyo yada bebiş gostermiyo 1 ay önce benimkide erkek gibi dedi ama öbür aya bakalım alişveriş yapma gibi konuştu geçen hafta bebiş göstermedi yarın gösterirse kesinleşicek