Aysenurr25 öneri reddediyorsundan kastin sanirim vajinal muayne, herkes vajinal muayne olmak zorunda değil, buda doktorun onerisi degil…..
Vajinal muayneyi kabul etmeyip karindan muaynede olabilir, sirf karsit bir gorus belirtmek icin kadin olarak bunu dile getirmenizde cok abes. Gebeligin basinda vajinal muayne istememek her annenin hakkidir, dusuk tehlikesi her daim vardir, evet vajinal muayne dusuk yapmaz fakat annenin endisesi sebebiyle vajinal yaptirmiyor olmasi, yapilacak muayneye ne gibi bir engel tasiyor?????
Bende acile gittgimde bel agrisi sebebiyle 9. Haftada, erkek doktor vardi erkek oldugu icin degil korktugum icin vajinal istemedim ve gayet kibar anlayisla karsilayarak karnimdan muayne etti ki bulgulardan sebep benim vajinal yaptirmam gerekirdi. vajinal baktirmamasi doktorun suratsiz ve tavirli davranmasini hakli cikarmiyor..
O kadar sinir oldumki size, usenmeyip sabah sabah laf yetistiriyorum. İns. Hamileyken ufacik bi agriniz bile olmaz hanimefendi… Eminimki soluğu acilde alirdiniz.