Kubra001111 Kızlar düzenli hareket hissediyor musunuz bazen daha güçlü uzun hareket hissederken bazen de az ve daha zayıf hareketler hissediyorum normal mi
yasmincasmin Kubra001111 24 haftalığım bende aynı şekilde hissediyorum. Doktor plesanta önde geç veya zayıf hissedebilirsin demişti. Vaktinde hissettim aslında ama dediğiniz gibi bir gün daha hareketli bir gün daha sakin. Ben plesantaya bağladım kendimce belki sizinde öyledir..
Shnkh Kubra001111 bende 27 haftalık oldum bazen tam hareket edyr bazen etmiyor yarın doktora randevum var soracağım ins
akkrn Kubra001111 ben de tam 27+0 ve ayni durum bende de var ama endise edecegimiz bir sey oldugunu sanmiyorum 🥰 Sen kac kilo aldin acaba? Biraz kiloyu takmaya basladim. Cunku 5 aya kadar hic kilo almadim ve son 1.5 ayda 5-6 kilo aldim 😂
kutaymoms Kubra001111 ben de şu an 27+1im dün kontrolüm vardı doktorum saatte 2 kez hareketini hissetmen lazım eğer uzun süre hissetmezsen beni ara dedi
Kubra001111 yasmincasmin doktorum plesanta ile alakalı bişey demedi en son kontrolümde devlet Hastanesi’ne randevum var ilaç yazdırmak için cuma günü gidince sorarım bende 2 hafta sonra da kendi doktoruma randevum var
Shnkh Kubra001111 doktora sordum bazı günler çok hareketli bazı günler hissetmyrm diye bebeğe baktı şükür bı sorun yok dedi bide yorgun olduğunda hisetmezsin dedi
Canoski_1 Bende yarın 27 haftalık olacağım inşallah bugün ve dün hareketliydi geçtiğimiz günler daha düzgündü günün çoğu zamanı uyuduğunu söylüyorlar ama bilemedim 🤷♀️
Kubra001111 Canoski_1 dün ve bugün az hareketliydi ondan önce daha sert ve daha sık hareket hissediyordum
Kubra001111 Canoski_1 inşallah ya siz de de oldu mu kaçıncı haftadan sonra düzenli ve belirgin oluyo 🥰
Canoski_1 Kubra001111 benimde suanda düzenli değil bazen durgun geçiyor günlerimiz bazende hareketli bugün çok hareketliydi mesela ben yarın 27 haftalık olacağım inşallah 🙏
Kubra001111 kutaymoms yaa hareket hissediliyor da az veya çok değişkenlik gösteriyor bazen daha sert bazen daha yavaş vurmalar oluyo yoksa çok şükür bende hissediyorum
Kubra001111 Shnkh bebekte sorun yok çok şükür bugün devlete gittim 2 hafta sonra kendi Dr randevum var
Arkgzem Kubra001111 bende bu gün 27+0 oldum sizdede arada bir bebek biryere toplanıyormu bide hafif alt karından sancı girip çıkıyor ama hafif şiddetli değil düzensiz aceba rahim büyüme agrısımı bu hafta