Tam 8 aydır avmde bir mağazada satış danışmanı olarak çalışıyorum ve ocakta (4.ayımda) hamile olduğumu öğrendim. Benim hamileliğimden sonra iş yerindekiler gerçekten bana çok yardımcı oldu iş yükümü hafiflettiler. Ama sonra anlaşamamaya başladık bazı adaletsizlikler oldu ben karşı çıktım ama suçlu ben oldum diğer arkadaşlarım önce beni desteklerken birden müdürüm tarafında olmaya başladılar. Sonra her şey iyi hoş giderken ben hamile olduğum için gece vardiyasında çalışmamam gerektiğini söyledim. Sonra zaten ne olduysa oldu iş yerindeki güvenip konuştuğum arkadaşlarım benim hakkımda bir şeyler söylemişler o da bunları evirip çevirip direktöre anlatmış. Zaten kendisi senelerdir o mağazanın müdürü ben hem hamile hem 8 aylık bi personel olduğum için hiç sayılmadım. Konusmaya çağırdılar ama beni konuşturmadılar bile manipüle edip durdular. Bende güvendiğim arkadaşlarımın bana karşılık verdiği şekilde konuştum. İş yerinde ortalık karıştı şu an iş yerindeki kimseyle konusmuyorum halbuki aile gibiydik işte o bunu dedi şu böyle yaptı dedikodusu bitirdi her şeyi.Şimdi 10 gün raporluyum. 10 gün sonra işe başlamam lazım. İşten ayrılmak için istifa ettiğimde 1 ay ihbar sürem olduğunu öğrendim. 1 ay daha çalıştığımda mayıs oluyor zaten 5 temmuzda 32 haftam doluyor ve benim ücretsiz iznim başlıyor. Bu süre zarfında tabiki borçlarımız var ve bebek geliyor. Bu arada avmde 7,5 saat ayakta çalışıyorum. Eşim sen kendini ve bebeğimizi düşün bi şekilde hallederiz diyor. Ama ben bir daha o gereksiz ortama girmek istemiyorum sanırım bu beni strese sokabilir. Masa başı çalışan olsam bütün gün masamda oturup işime gücüme bakar geçerim ama öyle bir durumda yok. Gerçekten çok çıkmazdayım bana bir yol gösterin.