Bktbg sendekimsinnn ben ocakta düşük yaptım ilk düşüğümdü ama yinede tekrarını göze alamazdık o yüzden özelde tromofili paneli testi diye geçiyor onu yaptırdım 10 gün içinde sonuç çıktı. Ve evet kanda pıhtılaşma varmış gebelik oluştuğunda iğne başlıycaz dedi doktorum
Bktbg Bebbekkk ben ocakta düşük yaptım ilk düşüğümdü ama yinede tekrarını göze alamazdık o yüzden özelde tromofili paneli testi diye geçiyor onu yaptırdım 10 gün içinde sonuç çıktı. Ve evet kanda pıhtılaşma varmış gebelik oluştuğunda iğne başlıycaz dedi doktorum
sendekimsinnn Bktbg türkiyede olsaydım bnde kesinlikle yaptorırdım ama yurtdışındayım burda böyle özel fln yok yani istediğim testi istediğim zaman yaptıramıyorum doktorun istemesi lazım
sendekimsinnn Bktbg 😔bende 6+6 da kalbinin attığını gördüm 1 gün sonra düşük yaptım sizin kanamanız vs olmuşmuydu
sendekimsinnn Bktbg herkesinki farklı farklı oluyo işte kimin yazısını okusam herkes farklı şeyler yaşamış bende de lekelenme var 4 gün çok çok azdı ama 2 gündğr arttı rengide kırmızıya döndü yurtdışındada ne bilgi veriyolar ne bişey yapıyolar
BaMu Ben üç yıl önce düşük yaşadım bir sefer adet görüp hamile kaldım şimdi kızım Allah sağlıklı omur versin iki yaşında düşükten sonra kendim kan sulandırıcı cor aspirin ictim
Meral_63 Nazliip bende 8 Mart’ta kürtaj oldum 8 haftalıkken kalbi durmuştu 🥹🥲 Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah Kadir gecesi hürmetine inşallah