Roseway06 Merhaba Kizlar , Dün akşam bı agrim oldu sonra olmadı , Şimdi ise saat 12 den beri az az ağrı oluyor Sizce hastaneye gitmelimiyim 38-39 haftalık gebeyim
Zarifbblog Roseway06 belden karna karından bele vuran bir ağrı oluyor. Terletiyor bolca. Nişanık benim bir gün önceden gelmişti nişna gelince hemen gitmeye gerek yok. Sancı sıklığınız düzene girince ve 5 dk ya düşünce gitmenizi tavsiye ederim(suyunuz gelmediyse tabi geldiyse hemen gidin) çünkü hasanede de sancı çekiliyor ve suni.bile bağlanıyor. Ama korkuyorsanız bence gidin bebek sağlığı her şeyden önemli sonuçta
Fatma1042 Happyka bakıyorum 15 dakika da bir de oluyor 7-8 dakikada bir de hep aynı değil bir de cok aşırı ağrılı değil dayanılırı yani öyle mi oluyor başta
Fatma1042 Roseway06 düzenine bakacağız sanırım kaç dakıkad abir olduğuna bir de benim nışanım da geldi 2 de
Happyka Fatma1042 evet öyle oluyor başta sonra 5 dkya indiğinde dayanmaz hale gelir o zaman gitmeniz gerekiyor , bende evde 6 saat sancı çekmiştim sonra nişan gelmişti gitmiştim hastaneye
Nazemm Fatma1042 evet öyle oluyor 2.çocuğum gece 1 de başladı öbür gün 4 gibi düzene girdi hastaneye gittiğimde 4cm açıklık vardı
Fatma1042 Happyka çok teşekkür ederim cavepladığınız için benim nışanım geldi zaten 3 saat önce sadece sancılar cok acı vermiyor daha ondan emin olmamıştım
Saliya07 Fatma1042 beklemenizi tavsiye ederim benim de doğumum böyle başlamıştı biz panikle hemen hastaneye gittik ama sadece 2cm açılmam vardı ve saatlerce bekledim çok pişmanım ağrılarınız arttığı zaman gidin hastaneye suyum da yavaş yavaş geliyordu siz de de aynı olur büyük ihtimalle sabırlı olun hareket edin🌼
Berilervam Son haftalardasınız hanımlar zaten bahsettiğiniz şeyler doğum sancısı bence . İlk kuzumda evde 33-35 hafta arasında bu belirtileri yaşayıp gitmemiştik doktora gidince 4. Cm açıklığım olduğunu öğrenmiştim 35 de doğdu zaten. Nişan geldi azar azar da artar sancınız planlanan normal ise gidin bir hastaneye . İçerde bebeğin kalp atışları nasıl ? Doğum pozisyonunda mı? Allah korusun son anlar çok önemli nts de baksınlar belki acı eşiğiniz yüksektir . Yine yatış yapmak istemezseniz eve dönersiniz ama gitmek en iyisi