Ayse15 Ben 31 haftaligim cok nadir kipirdiyo bende neden hareketsiz diye sürekli stres oluyorum ya ☹️
Gulsahs Benimds şuan canımı okuyor kemiklerime bastırıyor yaramaz kızım bugün ilk defa böyle kemiklerimin ağrısını hissettim sanırım büyüdüğü için ilerleyen zamanlarda daha çok canımı okuyacağını hissediyorum😂
aslanmommy Benimki de çok değil dönem dönem bu aralar durgun gece oynuyor biraz ya da bir kere falan durtunce vuruyor 26 haftadayim
sinembdmm betic aynı sorunu bende yaşıyorum sorun mu bilmiyorum ama gece uyuyamıyorum sürekli sürekli hareketli aglıcam artık
EsraOzsusam betic bunu bu sekılde baslık açıp yazmak bi o kdr saçma ve buna üzülmek de nankörlük… burada bebek bekleyen nice anne var biraz daha duyarlı olalım bnce
betic EsraOzsusam ya offf ne diyosun allah askına bebek bekleyip olmayan kadınlar hamilelerle dolu olan forumda ne isi var biz bunları tartısıp konuscaz diye actık bu üyelikleri kaldıramayan okumasın yani burası bebegi olmayanlardan cok hamilelerle dolu. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah ama ben napıcam millet alınır gücenir diye sorunumu yazmiyim
Peri_Omer betic bebeyin hiç haraket etmemesi ve haddan artik çok haraket etmesi iyi deyil bence doktora gorunun
EsraOzsusam betic böyle basit şeyleri Yazmak şımarıklıktır, evet bebek bekleyenler de var tabi, göröuypr musunuz herkes adet takibi yapıyor. Ama bu tarz şeyleri anlamak için yasınız biraz kücük herhalde