betic kızlar daha hamileliğin 25. haftasındayım iki gündür o kadar fazla hareketli ki canım yanıyor artık uyuyamıyorum yan durduğumda attığı tekmeler inanılmaz sırtüstü yatmayın diyorlar ne yapacağım bilmiyorum uyku haram oldu sinirlerim çok bozuk niye bu kadar hareket Edip tekme atıyor bir sorun mu var ne oluyor ya Ne yapmalıyım ben
Kvsr46kvsr betic o can yakan hareketler benide korkutmuyor değil :) ama bi sorun olsa hiç hareket etmezdi ve daha çok tedirgin olurdun, yeri daraldıkça azalıcaktır hareketleri az sabır
newmommmyy2 betic off inanki çok iyi anlıyorum seni benimkide hiç ama hiç durmuyordu o kadar canım yanıyordu ki insanlar bırak hareket etsin işte ne güzel diyorlardı tamam çok güzel ama ben acıdan ağlıyordum artık ne yaptıysam durduramadım hareketlerini yavaşlatamadım geceleri hep sabahladım ağlaya ağlaya hareketleri sakinleşene kadar oturdum ayakta uyukladım mecburen şuan 34+4teyim yine çok hareketli ama 30.haftaların başı kadar çok acıtmıyor çok şükür ve en önemlisi geceleri çok sakin oluyor uyuyabiliyorum çoook şükür inşallah senin bebişte zamanla sakinleşir yani bence bir çaresi yok bunun mecburen dişini sıkıp çekiceksin canım Allah yardımcın olsun hareketli olmasıda bir sorun değil kesinlikle aksine çok iyi birşey en azından o yönden için rahat olsun 🙏🏼❤️
Mavi3475 betic sırt üstü yatmayın diyen kim merak ediyorum ya ben hep yattım ilk zamandan beri nasıl rahat ediyorsan öyle yat canım
busra05_ Canım korkma yeri suan haftasına göre geniş oldugundan yaramazlık yapıyor ileriki son gunlerınde yerı daralcak suan sana yazarken 31. Haftamdayım içerde oynuyo oğluşum🎀
betic newmommmyy2 ya cok tesekkür ederim söylediklerin iyi geldi🙏💛 Allahım saglıkla kucagımıza alalım ve bugünler anı olarak kalsın
betic Mavi3475 ya valla mı ben de en cok sırt üstü rahat ediyorum ama dediler iste o pozisyonda bebege az kan gidiyo tehlikeli falan diye korktum sorun yoksa öyle yatarım cidden
newmommmyy2 betic birde böyle aşırı hareketlendiğinde ellerinle karnını hafif bastırarak tut tam tekme attığı yerlerin üzerine doğru bu şekilde biraz daha az acıtıyor
1752 Ben kontrol edemiyorum bile çünkü sürekli aşağı vuruyor idrar torbasına nasıl canımın acıdığını sürekli tuvalete gittiğimi düşünün 😅😅
nur233 betic keşke benimkide o kadar oynasa dert etme bu haftalar normal ben şuan 32 haftalığım çok nadir oynar🙂🌸
Selim_Alparslan betic Benim oğlumda öyleydi ilk gebelikte. Gündüz hiç sesi yoktu. Gece olunca başlıyordu tepinmeye. Hiç uyumadım 2 ay falan. Baş aşağı dönmüştü 2 ay kala. Ayaklari mememdeydi. Kaburgama doğru tepiyordu birde kilolu bebekti canım çıkıyordu. Bakalım bu nasıl olcak. Mecbur dayancaz çözüm yok ☘️
birkizanneesi betic daha bu erken haftalarda böyleysen son haftalarda düşünemiyorum seni. Ben kaç gündür mahvoldum yarın sabah doğumum olacak inşallah.
EceQueen Benim de o haftalarda öyleydi büyüdükçe yeri daraldı hareketleri tekmeden çok ittirmeye dönüştü ve o da acıtmıyordu:) bir de tek pozisyon alıyorlar çok dönemiyorlar içerde, idrar kesesine denk gelmiyorsa mis gibi oluyor ayakları.
tugcebaby1 23+0 hareketleri çok sert değil ya günde bana göre az hareket ediyor gibi ne zaman böyle sertleşir yada problem mı var ki oynamıyor
betic tugcebaby1 bence sorun yoktur doktoruna da bi danıs bosuna telas yapma canım keske benimki de sakin olsa😄