Edanurylm açıkçası bende güvenmiyorum kontrole gittim 2.750 idi 10 gün sonra tekrar gel dedi gittim 2.800 dedi yani 10 gün içinde sadece 50 gram almış olamaz ki düzenli beslenmeye çalışıyorum peynir kuruyemiş muz kaşar meyve vitaminler derken imkansız 50 g alması ben hurma yemeye başladım bide yürüyüş yapıyorum az da olsa bide egzersiz yapıyorum squat çömelme felan hala beklemedeyimm
37.haftaa
anne890 anladım bende inanamadim bide iki hafta önce gittim herşey uyumlu 34+6 gitmiştim karın çevresi 35+1 di 2 gün ilerdeydi 36+6 da gittim 34+5 dedi nasıl olabilir ya valla aklım almıyor kilosu nasıl diyorum 2600 iyi diyor kafaya çok taktım bugün
anne890 kızlar biz 37+3 olduk en son pazartesi günü kontrole gittim araya bayram tatili girdiği için iki hafta gitmeyecem 39 haftaya kadar ne yapacağımı bilmiyorum çok mu giriyor araya
anne890 36+5tim bugün ve yarın çatı muayenesi olacağım siz oldunuz mu? Bende de kaburga ağrısı bel ağrısı oluyor. Şöyle 38 artılarda sağlıcakla bir avazda doğururuz inşallaaahh🙏🏼
annesio evet doktorum kendi söyledi, bana da erken gibi geldi ama inanın bilmiyorum. Bir de şuan regl sancısı gibi sancılarım var biraz korkuyorum. Bu haftalarda normal doğuran oluyor mu acaba
Acile gidip ağrım var diyip muayne olurdum sanırım . Son günlerin her hafta gitmen gerekiyor en azından için rahat eder
anne890 ay Allah kurtarsın bacım 😂
annesio inşallah canım çok teşekkür ederim🥰🙏🏼
anne890 anladım bende bir gidip doktora soracam ne diyecek bakmam lazım derse kalırım sıkıntı yok derse eve gelirim☺️