Edanurylm açıkçası bende güvenmiyorum kontrole gittim 2.750 idi 10 gün sonra tekrar gel dedi gittim 2.800 dedi yani 10 gün içinde sadece 50 gram almış olamaz ki düzenli beslenmeye çalışıyorum peynir kuruyemiş muz kaşar meyve vitaminler derken imkansız 50 g alması ben hurma yemeye başladım bide yürüyüş yapıyorum az da olsa bide egzersiz yapıyorum squat çömelme felan hala beklemedeyimm

anne890 anladım bende inanamadim bide iki hafta önce gittim herşey uyumlu 34+6 gitmiştim karın çevresi 35+1 di 2 gün ilerdeydi 36+6 da gittim 34+5 dedi nasıl olabilir ya valla aklım almıyor kilosu nasıl diyorum 2600 iyi diyor kafaya çok taktım bugün

Asylzkck aynı işte hatta ilk doğumumda suyum geldi yoksa hiç doğum belirtisi bile yoktu bunda çocuk fırlıcak gibi baskı kasılma anlamadım birde benim siyatk sıkışma oldu bu gebeliğimde o da beni çok zorluyor

anne890 kızlar biz 37+3 olduk en son pazartesi günü kontrole gittim araya bayram tatili girdiği için iki hafta gitmeyecem 39 haftaya kadar ne yapacağımı bilmiyorum çok mu giriyor araya

anne890 36+5tim bugün ve yarın çatı muayenesi olacağım siz oldunuz mu? Bende de kaburga ağrısı bel ağrısı oluyor. Şöyle 38 artılarda sağlıcakla bir avazda doğururuz inşallaaahh🙏🏼

Busetacir merabaa çatı muayenesini doktor mu yapıcam dedi, ne sebeple acaba bizde 37+6 olduk bugün kontrol vardı ama çatı vs demedi

annesio evet doktorum kendi söyledi, bana da erken gibi geldi ama inanın bilmiyorum. Bir de şuan regl sancısı gibi sancılarım var biraz korkuyorum. Bu haftalarda normal doğuran oluyor mu acaba

Edanurylm

Acile gidip ağrım var diyip muayne olurdum sanırım . Son günlerin her hafta gitmen gerekiyor en azından için rahat eder

Busetacir ayy insAllah doğurmak istiyorum diye çığlık aticam artık 😂😂 kaburga ağrısı daha çok oluyor bende uyumak ızdırap resmen çatı muayenesi hiç olmadım ilk doğumda da sadece doğum anında baktılar bana bu doğumda da öyle olur heralde

Edanurylm ben 37+5 oldum bugün doktor 2 hafta sonra gel dedi bana da çok geliyor araya bayram da giriyor randevu bulsam arefe günü bı kontrole giderdim de hiç randevu yok

Busetacir nst’lerinize göre de karar vermiş olabilir hakkınızda en hayırlısı olsun, 36’dan sonrası için çok endişe etmemelisin canım normal doğurup bebeğini alıp çıkan çok kişi var 😇

anne890 anladım bende bir gidip doktora soracam ne diyecek bakmam lazım derse kalırım sıkıntı yok derse eve gelirim☺️