Yodik Merhaba hanımlar 22 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini bikaç haftadır hissetmeye başladım son 3-4 gündür daha çok mesanemin orda ve vajinamda seğirmeler şeklinde hissediyorum ara ara vajinamda bası hissi oluyor bu durum normal mi ?
cerengeredeli Yodik bende ara ara karnımın altında kasik bolgeme yakın yerde ve idrar torbasının orada hissediyorum. Normaldir bence ya
Yolcu_26 Bende hissediyorum batıyor iğne gibi hatta dün evde ayyy diye bi bağırmışım ama ben 35 haftaligim sizin ki biraz erken sanki
Minnaksurpriz Yolcu_26 35 haftada sadece iğne batıyor gibi mi hissediyorsunuz? benim o haftalarda kız içerde ters takla atıyordu 37de de suyu patlattı tepinmekten😁 ilk hareketleri ben de 20.haftalarda hissetmiştim erken değil aslında
Queenhera 30+4üz ve ben yaklaşık 8 haftadır falan vajinada hissediyorum tekmelerini. Özellikle otururken ya da ayaktayken ya idrar kesesine ya vajinaya tekme atıyor. Uzanınca da sağa sola vurmayı tercih ediyor. Bence normal
Yodik Queenhera evet özellikle otururken daha fazla hissediyorum daha yeni hissediyorum hareketlerini ve ilk gebeliğim olduğu için bilemedim danışmak istedim
sednc0 Yodik aynı haftadayız benim bebişte tam bahsettiğiniz gibi doktorunuz ne söyleyecek merak ettim bizlerle de paylaşır mısınız
Queenhera Yodik benim de ilk gebeliğim ama bence endişe edecek bir şey yok zaten zaman geçtikçe her yere vuruyor gelişigüzel. Bazen o kadar sert vuruyor ki yerimden hopladıgım oluyor
Yodik Queenhera evet bazen öyle güçlü hissediyorum ki alt tarafta sıçrıyorum yerimden bu kadar erken haftada böyle hissetmek evham yaptırdı
Queenhera Aa hatta 20+4ken detaylıya girdim ben orda da aynı şekilde vurdu dedim doktora şu an vajinama vurdu ayakları aşağıda dimi diye evet dedi zaten canlı olarak da gördük, bir şey sıkıntı olsaydı söylerdi siz rahat olun
Yodik Queenhera çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı
Yodik bebeklerim__ hamileliğimin başımdan beri kronik olarak enfeksiyon yaşıyorum maalesef şu ara geçmişti ama bilmiyorum tekrarladımı