Deleted33000 hemdee cokk çok kötü psikolojisi var aklıma geldikçe ağlıyorum hamileyim açım içecek şu yok sokakların hava -1 arabayı istop ettirirsen donuyorsun çalıştırırsan benzin bitiyor ve o 4 gün ne aklıma yemek ne şu içmek geldi mersine gidiyoruz petrole lavaboya durduk idrarım kan kırmızısı allahim nasıl korktum nedim bana bebeğe bisey oldu anneme eşime söyledim onlar biizmkide öyle dediler kardeşlerimi ailemi arkamda bırakıp annem eşim ben çıktık yola dogumum oldu ya i pozitif sezeryan hikayem var güzel geçti herseyim öğlen çıktım ameliyattan akşam saat 8 oldu ayağa kaldıracaklardı ki Hatay 6 büyüklüğünde sallandı o an aklımdan çıkmıyor yatıyorum ne yapacağımı şaşırmıştım beni burdan çıkarın diye bas bas bağırıyorum sonra hemen sondayı çıkarttılar yavaşça oturdum bi kac saniye oturdum koluma girip ayağa kalktım yavaş yavaş öyle yürüdüm sonra eşim uyudu annem duruyordu ona da canım sıkıldı ona da yat dinlen dedim onu da kendi yatağıma yatırdım elimde serum deynegi sabaha kadar bir damla uyumamak şartıyla koridoru tavaf ettim estağfurullah çekerek sabh olsun da bir an önce çıkayım hastaneden diye 😔 bize yardım gönderenleri asla unutmuyorum mesele çok duygulanıyorum rabbim bize yiyecek içecek kim nerden ne gonderdiyse bin katını versin inşallah çok canımız gitti cokk