Minat9496 yeni_anne2 ahshshhs koyu çok uzak ama cidden 1 aydır ekstra ekstra bana tahammülü arttı:)) hayır olsun
Leylasiva21 yeni_anne2 ben memlekete gideceğim diye çok mutluyum 😅 oda iyi çünkü oda ailesini görecek 🙃
deletedmom43191 yeni_anne2 benim eşim davranışı aynı asla köyden söz etmez 9 senedir evliyiz hic teklif etmedi memleketini sevmiyor o ben her sene futturuyorum koye gidelim diye 😅😅😅
Minat9496 yeni_anne2 kuşum keşke köyleri yakın olsaa da gitsek taaa 24 saat , ay hep dedikodu falan dönüyor ben severim kaos falan çok isterdim gitmek
Ebru_ebru yeni_anne2 Benim kocam da iyi davranıyor ama bayramda evdeyim 😂😂😂 kimse yok yalnız geçireceğim 🥹🤷♀️
yeni_anne2 deletedmom43191 benimki zatenn küçükken gitmis bir defa daha da gıtmemiş cunku bütün tanıdıklar akraba vs hepsi yaşadığımız şehirde o yüzden bizde de yoktur memlekete gitmek 😅😁
Ebru_ebru yeni_anne2 Hahaha evet yoksa normalde olsa kesinlikle onların köyüne giderdik ama şimdi gidemeyeceğimiz kesin olduğu için rahatım 😂😂
Deleted33000 yeni_anne2 kocam bu hamileliğimde fazla iyi ve anlayışlı ama köye götüremez çünkü anası babası üst katimda oturuyor keşke köy bile olsa da beni bunlardan biraz uzaklaştırsa😂😂😂
yeni_anne2 Deleted33000 hamilekte de gezilmiyor ki anacım iki adım atıyonn yoruluyorsun 😅ayaklar şişiyor göbek desen yarım dünya neyse ki doğurdu da rahatladım 🤲😅😅
deletedmom43191 yeni_anne2 ne güzel ben kendi memleketime duramadigim için çok özlediğim için gidiyorum ora olmadan yapabilsem gitmem bende güzel rizem herseyine hasretim 🥺🥺🥺 bu sene gidemeyecem galiba öyle hüzünlüyüm ki