m_mervee Kahvesever12 girer inşallah bu tarz yorumlar okudum bende az önce baş olması yeterliymiş sancıyla iniyormuş su gibi kolay doğumunuz olsun çabucak atlatın 🙂
m_mervee Berivanlina21 evde 20 saat çektikten sonra hastaneye gittim sonraki 5 saati suni destekli ilerledi..inşallah ya kesi dikiş olmasın da sancı kesilir biter 🥲
ipekveatlas Kahvesever12 anlattığın herşeyi ben yaşadım. 40+2 de suni sancıyla doğum yaptım bebeğimde. ama epidural aldım eğer öyle bi imkanın varsa doktoruna söyle. sancıları hissetmiyosun
Kahvesever12 ipekveatlas sancıyı alırken epidural veriyolar mı verıyolarsa çok isterim tabiki 💕 40+3 veya 4 de sancıyla başlatmak istiyorum bende. Umarım faydası olur
Berivanlina21 Kahvesever12 bu gece güzel sıcak bı duş al activating labor dene biraz da inşallah kendi sancinla birlikte suni alırsın da bebişim hemencecik sağlıklı bir şekilde kucağında olur 🥰
Kahvesever12 Berivanlina21 ah ah her gün alıyorum sıcak duş hatta aşağı doğru masaj yaparak. Ördek yürüyüşüyle geziyorum evde. Son 1 ayı hastalık geçiren arkadaşım ful yatmıştı 8 cm acıklıkla yarım saatte doğurdu. Tamamen bebişe bağlı artık buna inanıyorum 🥹
ipekveatlas Kahvesever12 evet suni sancı takılıyo önce en az 3cm açılma olmadan epidural yapılmıyo ama sonrası kolay
deletedmom43191 Kahvesever12 ikinci dogumum öyle oldu 2 3 saat sanci çekerek kesi dikiş olmadan sesim çıkmadan doğum yaptım
Kahvesever12 deletedmom43191 maşallah 🌸 doktorum rahim ağzın çok yumuşamış bu kanala girmesinden daha önemli neden olmasın suniyle dedi. Bende yapabilirim inşallah
deletedmom43191 Kahvesever12 inşallah bol egzersiz yap sancin geldikçe comel ve kabız olmuş da kakani yapmak istiyormuscasina ikin bu hızlı açılma sağlıyor
Kahvesever12 humeyraa_ ayy az önce bu cümleyi bende kurdum. İkimiz için de cok kolay güzel doğum olsun inşallah. Haberleşelim 🥹🌸
hayalperest2310 Kahvesever12 ben yaptım açılmam 0 sancım 0 canım tamamen suni sancıyla ama uzun sürdü 31 saat sancı çekmiştim
Kahvesever12 hayalperest2310 Sancıyı nasıl karşıladınız acaba, Squat yürüyüş felan süreci hızlandırıyor diyolar tavsiyeniz var mı acaba 🌸
Kahvesever12 deletedmom43191 evett inşallah çok teşekkür ederim. Bende böyle yazmak istiyorum doğum hikayemi kolaylıkla bekleyen her anne bebeğine kavuşsun inşallah 💕
hayalperest2310 Kahvesever12 bol bol yürüyüş sguat pilates topu aşırı rahatlatıyor ve açılmamı hızlandırmıştı tavsiye ederim
deletedmom43191 Kahvesever12 aminnn 🥰🥰 inşallah canım sancı anında ne kadar egzersiz yaparsan o kadar sancıyı az hissedersin 3 normal doğum yapmış biri olarak söylüyorum 3 üncü yeni oldu 21 günlük taze anneyim 😊
hayalperest2310 Kahvesever12 plates topu sancıyı aşırı hafifletiyor canım tüm sancılarımı öyle karşıladım sguat aşırı zor oluyor sancın olduğu zaman sancın hafifleyince sguat yaparsın